Overleg:Maurice Kummer

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Maurice Kummer[brontekst bewerken]



Dit artikel[brontekst bewerken]

In dit artikel las ik de volgende - naar mijn mening twijfelachtige- informatie:

"Thrillerrecensenten zijn minder lovend over zijn boeken. Vreemd genoeg wordt dit telkens weer met grote stelligheid tegengesproken door zijn lezers".

Ik kan me voorstellen dat lezers tegenspreken dat het minder goede boeken zijn, maar dat wordt hier niet beweerd. Hier staat duidelijk dat lezers telkens weer tegenspreken dat thrillerrecensenten minder lovend zijn over deze boeken. Lezers van de boeken van Maurice Kummer beweren dus dat thrillerrecensenten wél lovend zijn over Kummer's boeken.

De informatie dat "Thrillerrecensenten zijn minder lovend over zijn boeken" staat in Wikipedia; ik weet niet of elders ook deze bewering over deze recensenten wordt gedaan.

Mijn conclusie is, dat de lezers van de boeken van Maurice Kummer telkens weer beweren dat thrillerrecensenten niet minder lovend zijn over Kummer's boeken. En niet maar zo vaag, nee, dat beweren ze telkens met grote stelligheid. Maar Wikipedia zegt van wél.

Blijkbaar wordt deze informatie over thrillerrecensenten zwaar betwist. Op grond daarvan heb ik besloten die informatie te schrappen. Mocht iemand over onafhankelijke, betrouwbare, en controleerbare bronnen beschikken waaruit blijkt, dat de lezers van Kummer ongelijk hebben, en thrillerrecensenten tóch minder lovend zijn over die boeken, dan kan die informatie - liefst nog iets concreter (aantal recensenten waar het om gaat, percentages) teruggeplaatst worden.

De tweede geciteerde zin zal ik aanpassen tot het volgende:

"De lezers van Maurice Kummer beweren telkens weer met grote stelligheid, dat thrillerrecensenten lovend zijn over Kummer's boeken".

Dat gedeelte van de informatie is immers nog door niemand in twijfel getrokken. Johan Lont (voorbehoud) 10 dec 2007 18:43 (CET)[reageer]

Hoewel door mijzelf geplaatst, is dit item bedoeld als informatie, niet als zelfpromotie. Ik wilde mijzelf dan ook niet sparen, door ook de minder goede ontvangst te noemen, evenals de polemiek die daaruit is voortgekomen. De tekst is op dit punt inmiddels gewijzigd.- De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door Maurice kummer (overleg|bijdragen) 11 dec 2007 12:33

Externe link werkt niet[brontekst bewerken]

Bij externe links staat: http://www.crimezone.nl/home/index.php?a=YTo3OntzOjQ6Im1lbnUiO2E6MTp7czo0OiJtZW51IjtzOjE6IjciO31pOjE7YToyOntzOjQ6InBhZ2UiO3M6NjoiMjYwNDQzIjtzOjU6ImZvY3VzIjtzOjY6IjI2MDQ0MyI7fWk6MjthOjE6e3M6NDoicGFnZSI7czo2OiIyNjA0NDMiO31pOjM7YToxOntzOjQ6InBhZ2UiO3M6NjoiMjYwNDQzIjt9aTo0O2E6MTp7czo0OiJwYWdlIjtzOjE6IjciO31pOjY7YToxOntzOjQ6InBhZ2UiO3M6NjoiMjYwNDQzIjt9czoyOiI2dSI7YToxOntzOjQ6InBhZ2UiO3M6NjoiMjYwNDQzIjt9fQ== (Kummer op Crimezone.nl)

Bij mij werkt deze link niet. Dat zou door de instelling van mijn computer kunnen komen, of doordat die site tijdelijk niet bereikbaar is. Ik vermoed echter dat het hier om een zogenaamde 'sessie-link' gaat. Dat is een tijdelijke link die door een website wordt gemaakt en na korte tijd (kwartiertje of zo) vervalt. Dat zie je vaak als je op een website zoekt op een trefwoord. De resultaten van de zoekactie zijn dan bereikbaar via zo'n sessie-link, die de volgende dag niet meer werkt.

In dergelijke gevallen is het vaak niet mogelijk om een rechtstreekse link (zie dieplinken) te maken. Hooguit kun je naar de homepage van die website verwijzen en daar wat instructies bij zetten hoe (met welk trefwoord) de informatie te vinden is. Johan Lont (voorbehoud) 11 dec 2007 13:56 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Maurice Kummer. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 4 mei 2019 20:51 (CEST)[reageer]