Overleg:Persoonlijke Standaard Uitrusting

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

User:Gollum schreef: (of is dit een naam die officieel fout gespeld wordt?) in de beschrijving. Ik heb die wijziging niet gelijk teruggedraaid, omdat ik er geen zekerheid over heb. Ik zal m'n "overgehouden" Handboek Soldaat er op naslaan, zodra ik dat uitgegraven heb. Maar als iemand dat eerder paraat heeft kan het gelijk gecontroleerd worden. Stunteltje (overleg) 10 jan 2013 00:31 (CET)

Ik heb de tekst aangepast zodat het ondanks de 'officiële' spelfout in de naam toch duidelijk is dat het hier om een persoonlijke standaarduitrusting (= standaaruitrusting per persoon) gaat en niet om de persoonlijkestandaarduitrusting (= uitrusting volgens persoonlijke standaard). Zie www.spatiegebruik.nl voor de spellingsregels. Gollem (overleg) 11 jan 2013 15:53 (CET)
Dat had ik best gesnapt, maar er moet dan een keuze worden gemaakt tussen een spellingregel en het begrip zoals dat geformuleerd werd in de documenten. Ik geef de voorkeur aan de tekst zoals die in het Handboek staat. That's all. Uiteraard is het prima in de beschrijvende tekst. Stunteltje (overleg) 11 jan 2013 16:14 (CET)