Overleg:Ritsema

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door Mdd in het onderwerp Informatie op deze doorverwijspagina

Informatie op deze doorverwijspagina[brontekst bewerken]

Hoi @Encycloon:, kun je het laatste hier toelichten? -- Mdd (overleg) 17 jul 2019 10:44 (CEST)Reageren

Hoi Mdd,
Ten eerste: interne consistentie. Op de doorverwijspagina staan en stonden bij de andere betekenissen ook alleen 'levensdata', nationaliteit en beroep. Het is dan vreemd als een van de opties een extra zin heeft.
Ten tweede zie ik een doorverwijspagina ongeveer als de telefooncentrale van vroeger ('Welke Ritsema bedoelt u?'): de lezer krijgt precies genoeg informatie om te kunnen kiezen welke pagina hij/zij bedoelde en kan dan aldaar verder lezen.
Mvg, Encycloon (overleg) 17 jul 2019 12:24 (CEST)Reageren
Van het eerste is het in mijn ogen evident, dat de data niet voldoende gereduceerd was. De correctie wordt uiteraard op prijs gesteld, maar dat je dat met een "Onaffe zin" samenvat in de bewerkingssamenvatting schept enige verwarring. Daar hoort geen zin te staan, en die is ook niet onaf. Als je een onaffe zin gaat corrigeren maak je hem af. Een overbodige zin, of een overbodige onaffe zin, die verwijder je.
Nu maakt je de verwarring nog groter door na onaffe zin het gezegde mijns inziens ook al te veel informatie voor op een dp te melden. We weten allebei, dat de bewerkingssamenvattingen verhelderen en neutraal dienen te zijn.
M'n ongenoegen wordt nog groter, omdat de (mogelijke) provocatie volgt nadat je eergisteren en gisteren de zachte heelmeester hebt gespeeld op de OP van FotoDutch, zie hier. Met je softe reactie 13 jul 2019 16:32 (CEST) gaf je de indruk, dat het een vrijblijvende aangelegenheid betrof, terwijl daar een harde confrontatie plaats vond tussen FotoDutch en Edoderoo op Coba Ritsema.Reageren
Dat je juist beide heren opzoekt en daarna hier provoceert, bevestigd mijn hypothese over je afkomst, maar ik kan dat natuurlijk mis hebben. Dat ik hier van een provocatie spreekt is, omdat je hier doodleuk met je eigen POV eindigd zie ik een doorverwijspagina ongeveer als de telefooncentrale van vroeger... Er is hier op Wikipedia een gewone gang van zaken. Indien je daar een jolige discussie over wil beginnen, is dat natuurlijk jouw zaak, maar dat moet je niet beginnen in een editsamenvatting... Maar dit alles weet jij natuurlijk al lang. -- Mdd (overleg) 17 jul 2019 13:35 (CEST)Reageren