Overleg:Spijkerbroek

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 5 mrt 2007 03:17 (CET)[reageer]

"Spijkerbroek"[brontekst bewerken]

NIEMAND in België noemt een jeansbroek een "spijkerbroek". Moet dit artikel echt zo heten??? Stom. Nigeldevos: Ik heb er geen problemen mee. Een synoniem is extra informatie. En dit is een encyclopedie.

Inderdaad, spijkerbroek wordt nauwelijks tot nooit gebruikt in België. En volgens mij is het in Nederland niet veel anders, ik denk dat ze daar ook stilletjes aan naar 'Jeans' overschakelen, daarom mijn vraag/suggestie om deze pagina om te dopen in Jeans (broek). Dit zou duidelijker zijn voor het Belgische volk. LIVE NIEUWS (overleg) 4 aug 2014 16:26 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Spijkerbroek. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 9 nov 2017 02:44 (CET)[reageer]

Verkeerde werkwoordsvervoeging teruggezet[brontekst bewerken]

Hier werden zojuist twee taalfouten die een IP-er net had gecorrigeerd, weer teruggezet (gewoven is sowieso geen Standaardnederlands, zie verder bijv. [1]).

Wil iemand dit weer herstellen?(Ikzelf kan dit niet door een arbcomuitspraak). De Wikischim (overleg) 20 mei 2023 16:48 (CEST)[reageer]