Overleg:Star Wars: Episode V: The Empire Strikes Back

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Zou ik wat informatie kunnen toevoegen, over het scrhrijve en rehesern//? Lucas cio regiseerfde de film, and het werd ok co gesechreven door Lawrence Kasdan. - De voorgaande opmerking werd toegevoegd door 62.45.80.100 (overleg|bijdragen)

Bedankt voor je suggestie! Als je denkt dat een artikel verbeterd kan worden, schroom dan niet om het zelf te doen. Wikipedia is een wiki, dus iedereen kan bijna elk artikel bewerken door simpelweg op de bewerk-knop bovenaan de pagina te klikken. Je hoeft niet eens in te loggen (hoewel er vele redenen zijn om dat wel te doen). De Wikipedia-gemeenschap moedigt je aan om niet te aarzelen om een zinvolle bijdrage te leveren. Het is niet erg als je een foutje maakt – er is een grote kans dat ze snel opgespoord en verholpen zullen worden. Als je niet zeker weet hoe je precies een pagina moet bewerken, lees dan Help:Uitleg of probeer het uit in de zandbak. Nieuwe gebruikers zijn altijd welkom.
**Man!agO** 23 nov 2010 11:08 (CET)Reageren

Oke wel ik wilde informatie toevoegen over de productie, en ik denk dat het zo helped als we het credit deel, meer zoals Englse wiki maken, met story crdit, screenplay credit, producer, and director. Ook denk ik dat het intereesant is om te melden da Lucas co-regiseur was, me eres???

Het lukt niet om buj het deel van de credits, bepalde informatie toe te voegen, ik probeerde het schrijven oder te verdeled, in verhaal, en scenario, maar om een of andere reen wererkt het niet???????????

De kopjes 'script' en 'scenario' bestaan niet in het sjabloon. Welke onderdelen er zijn kun je hier zien: Sjabloon:Infobox film. Met vriendelijke groet, MrBlueSky 8 dec 2010 02:29 (CET)Reageren

Valt daar wat aan te doen want er is een belengerijk verschil tussen scenerio en script, dat ook gebruikt wordt door de Engelse wiki, kan iemand het aanpassen/???????????? - De voorgaande opmerking werd toegevoegd door 62.45.131.32 (overleg|bijdragen)

Je kan bij het kopje "schrijver" ook tussen haakjes aangeven welke schrijver verantwoordelijk was voor het scenario en welke voor het script. **Man!agO** 12 dec 2010 17:39 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Star Wars: Episode V: The Empire Strikes Back. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 3 okt 2017 18:23 (CEST)Reageren