Naar inhoud springen

Overleg:Sylvia Broeckaert

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

De Geraardbergse en muzikale 'roots' van Sylvia Broeckaert niet relevant?[brontekst bewerken]

Niet dus. De geografische roots en de muzikale roots van Sylvia Broeckaert zijn niet duidelijk in Zwitserland, niet relevant en dus moet het maar weg. Ik weet niet wie die man is en dat is goed zo. Dan kom je maar aandraven met zoiets als "LOS ZAND". Halleluia!

Als er anderen de volgende toevoeging (met bronvermelding) wel goed vinden:

Broeckaert heeft Geraardsbergse roots en is de kleindochter van dr. Arthur Broeckaert (1896-1977) uit Geraardsbergen, die een zwak had voor muziek en een uitgesproken sympathie en een mateloos respect had voor Edgar Tinel (1854-1912) als musicus en als katholiek flamingant.

dan hoor ik het graag.

mvg Tom (overleg) 19 feb 2020 22:47 (CET)Reageren

Misschien dat je eigenlijk bedoelde te vragen: "Beste Zwitser, waarom vind je de opmerking over de roots niet relevant?"
Dan had ik geantwoord, dat uit de tekst niet blijkt, wat deze herkomst voor invloed had op Broeckaerts carriere/biografie etc. Nog minder wordt duidelijk hoe de smaak van een grootvader een rol speelde. Zo'n triviaal detail heeft misschien nog plaats in een uitgebreide biografie, maar zeker niet in een artikel van drie regels. Ook een klein artikel moet een logisch geheel vormen (zie o.a. WP:BALANS en WP:LOS ZAND). Maar wie vertel ik dat een oudgediende? Zwitser123 (overleg) 20 feb 2020 09:49 (CET)Reageren