Overleg:Tine Gielis

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

pagina gepoogd te corrigeren[brontekst bewerken]

<bijdrage gekopieerd van de Helpdesk>

Beste,

Ik heb de pagina over Tine Gielis proberen aan te passen. Dit vanwege onjuiste, irrelevante, ongenuanceerde en niet-objectieve informatie. Dat druist in tegen de regels van de journalistiek. Ik heb 2 keer het artikel aangepast zonder dat ik aangemeld was, en die aanpassing werd telkens herroepen. Er werd gevraagd om een overlegpagina aan te maken. Kan u mij vertellen of ik die correct heb aangemaakt en of mijn aanpassingen in behandeling zijn?

Van harte hoop ik snel wat te horen,

Met vriendelijke groeten,

Rutger Camps (overleg) 12 dec 2017 12:09 (CET)37.230.122.233Reageren

<einde kopie> Saschaporsche (overleg) 12 dec 2017 12:17 (CET)Reageren

Volgens de gegeven bron (overlijdensbericht pdf) was niet Tine, maar haar zus getrouwd met zoon van burgemeester Nysmans. Foutieve informatie verwijderd. Mvg, Trewal 12 dec 2017 12:37 (CET)Reageren

Vervolg aanvraag aanpassing:

Eerst en vooral dank u voor de eerste aanpassing van onjuiste informatie in verband met de zogezegde schoondochterrelatie van Tine Gielis met Jos Nysmans.

Wat betreft het stuk over de klacht tegen haar en de rechtzetting door de minister, ik vraag eenvoudigweg om het verwijderen hiervan omdat dit in een kort stukje bio geen relevantie heeft (het beslaat meer dan één derde van de hele tekst), én wel een toevoeging lijkt vanuit de oppositie (kan u de identiteit van degene die dit heeft toegevoegd misschien nagaan?), en dus in deze korte tekst zorgt voor een gebrek aan neutraliteit, nuance en objectiviteit. Dat lijken mij bij uitstek ook waarden waar Wikipedia achterstaat. Ik hoop van harte dat u er dan ook gehoor aan weet te geven. Alvast bedankt om dit te bekijken.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Rutger Camps (overleg · bijdragen)

U kunt dat zelf nagaan in de geschiedenis van het artikel. In dit geval gaat het om een Wikipedia-redacteur die hier al jaren bijdraagt; van oppositie is dan ook geen sprake. Het voorval wordt slechts in twee zinnen beschreven en steeds onderbouwd met bronnen. De balans is daarmee wat mij betreft in orde en de objectiviteit en neutraliteit komt het alleen maar ten goede als ook de minder positieve zaken worden benoemd. Velocitas(↑) 13 dec 2017 15:14 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Tine Gielis. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 feb 2018 14:54 (CET)Reageren