Overleg:Tragelaphus

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

De pagina gaat niet over de Koedoe maar over het geslacht Tragelaphus. De reden hiervan is dat de pagina ooit is begonnen als Koedoe (zie geschiedenis) maar later een move is gemaakt naar de beschrijving van het geslacht. In de tekst liep dit nog steeds door elkaar. Ik heb het nu zodanig aangepast dat het stuk gaat over het geslacht. De beschrijving van de soorten is dan eenvoudig te vinden door middel van de wikilinks in de laatste paragraaf.

Wat nu nog nodig is is dat deze pagina wordt hernoemd in Tragelaphus en ook de doorverwijspagina van Trageplahus>Koedoe wordt opgeheven. De pagina heeft dan dezelfde opzet als bij het zuster-geslacht Taurotragus – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Trilo~nlwiki (overleg · bijdragen) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Ik vraag hernoeming aan overeenkomstig bovengenoemd voorstel. Ik denk wel dag 'Koedoe' en 'Koedoes' hierheen moeten gaan redirecten, maar het artikel gaat inderdaad over het geslacht, en dat heet Tragelaphus. Erik Wannee (overleg) 19 dec 2018 08:53 (CET)[reageer]
Hernoeming uitgevoerd. Machaerus (overleg) 19 dec 2018 10:40 (CET)[reageer]