Overleg:Tritium

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Wil TOTH zich realiseren dat het niet mijn onderzoek is, maar een internationale denktank die constateert dat tritium onvoldoende beschikbaar is voor een wereldwijde energievoorziening op basis van tritium. Als je mijn bijdrage verwijderd, doe dat dan omdat de referentie niet klopt. Heb je wel de moeite genomen om het rapport van meridian op te zoeken? Zo nee, dan heb je onterecht verwijderd. Idem voor mijn toevoeging kernfusie.

Er wordt hier een vendetta afgekondigd op afwijkende standpunten. Gaat dit zo bij ieder onderwerp waar nog voor- en tegenstanders bestaan? Dat is de dood in de pot voor de Wiki. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 195.240.45.231 (overleg · bijdragen)

  • Wikipedia is niet een platform om essays op te plaatsen of om twijfels aan inzichten op te ventileren. Dat mogen mensen (in dit geval wetenschappers) elders doen. Wikipedia beschrijft wat op dat moment de consensus is. Zolang in die consensus geen verandering komt, verandert die op Wikipedia ook niet. Eventuele processen naar een nieuwe consensus worden voor Wikipedia ook pas interessant als die bereikt is, aangezien dan pas bekend is wat de waarde van het betoogde punt al die tijd is geweest. Toth (overleg) 11 apr 2016 01:38 (CEST)