Overleg gebruiker:Toth

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Nuvola filesystems folder.png Nuvola filesystems folder.png Nuvola filesystems folder.png Nuvola filesystems folder.png Nuvola filesystems folder.png Nuvola filesystems folder.png Nuvola filesystems folder.png Nuvola filesystems folder.png Nuvola filesystems folder.png Nuvola filesystems folder.png Nuvola filesystems folder.png Nuvola filesystems folder.png
Archief 2008 Archief 2009 Archief 2010 Archief 2011 Archief 2012 Archief 2013 Archief 2014 Archief 2015 Archief 2016 Archief 2017 Archief 2018 Archief 2019

Nationaliteit[brontekst bewerken]

Elke marokkaan behoud zijn nationaliteit ze kunnen er geen afstand doen dus dan blijf je voor altijd en Marokkaan dan ben je een marokkaan en geen Marokkaanse afkomst Shellhunmag (overleg) 11 jan 2020 18:29 (CET)

Ongedaanmaken vandalisme[brontekst bewerken]

Het terugdraaien van vandalisme kan het beste met een terugdraai-bitje worden gedaan, en dan wel met de terugdraaiknop, zodat de terugdraaiing ook wordt afgevinkt als "gecontroleerd". Nu zie ik meerdere terugdraaingen van jou niet afgevinkt, dan moet ik daar allerhande extra handelingen op verrichten, waardoor het jou en mij dubbel veel tijd kost, omdat ik eerst moet controleren of de volgende bewerkingen terugdraaingen zijn, of ander vandalisme. Als je de terugdraaingen niet kan of wil afvinken, is het voor het hele proces makkelijker als je het vandalisme dan nog maar heel even laat staan, zodat een ander het wel volledig kan afhandelen. Als je het helemaal volledig wilt doen, zou je ook de overlegpagina van het ip-adres moeten aanvullen qua dossier, of deze met {{subst:salut-anon}} welkom heten bij een nog niet bestaande overlegpagina.

Titel Top-downdesign en bottom-updesign[brontekst bewerken]

Beste Toth, ik zie dat jij de titel van Top-downdesign en bottom-updesign hebt gewijzigd. Er lijkt geen discussie te zijn geweest omtrent de titel wijziging. Ik ben tegen de nieuwe titel. Mijn argumenten kun je vinden op Overleg:Top-downdesign en bottom-updesign. Ik nodig je uit om jouw argumenten voor de huidige titel te delen op de overleg pagina. - Mikalagrand (overleg) 16 apr 2020 12:19 (CEST)