Overleg:Uniform Resource Locator

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Email voldoet wel degelijk aan URL formaat: mailto:iemand@ergens.invalid

  • Protocol Mailto (geeft aan dat het om een uitgaande email is, vergelijkbaar met file)
  • Gebruikersnaam Iemand
  • Wachtwoord geen (niet nodig om te versturen)
  • Domeinnaam ergens.org
  • Parameters geen

Pven 27 apr 2004 16:31 (CEST)

Dat lijkt mij inderdaad ook. Alleen zou ik het dan wel een e-mailadres noemen, en niet e-mail. Sander Spek 27 apr 2004 17:51 (CEST)
Emailadres bedoelde ik ook, maar verwachtte dat iedereen dat uit de context kon halen.

Correct, er is zelfs een RFC gewijd aan de mailto URL :-) http://www.ietf.org/rfc/rfc2368.txt FlyingbirdFby0.jpg 27 apr 2004 18:50 (CEST)

Nederlandse investeringsmaatschappij van stephan seegers[bewerken]

De Nederlandse investeringsmaatschappij van stephan seegers staat op het punt een Finse investeringsgroep over te nemen. Seegers betaalt € 80 miljoen voor een fonds met € 23 miljoen eigen vermogen. Volgens goedgeplaatste bronnen zit de overname in een redelijk ver gevorderde fase. Het bedrijf heeft zijn hoofdzetel in Helsinki, maar is in heel Scandinavië actief. De strategische fit met de investeringsgroep is groot door de vergelijkbare sector-aanpak. Net zoals de investeringsmaatschappij van Seegers actief in ,,Overname van assurantiekanoren, Telemarketing, telecom en middelgrote bedrijfsovernames (buyouts).

De investeringsmaatschappij van Stephan Seegers bleef de afgelopen jaren groeien, onder andere via overnames in de 'freight forwarding'. De onderneming verkeert in goede financiële gezondheid: de omzet steeg het afgelopen jaar met 26 procent naar 12 miljoen euro. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Gjw,jansen (overleg · bijdragen) 1 jul 2011 02:03 (CEST)

Nou en? --BDijkstra (overleg) 1 jul 2011 09:25 (CEST)
Is dit overleg ...? --MichielDMN 🐘 (overleg) 1 jul 2011 09:54 (CEST)