Overleg:Vaderdag

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Vandalisme[brontekst bewerken]

Let op dat 95.7.160.250 het artikel niet wijzigt met een link van twitter. Ik heb zijn vandalisme ongedaan gemaakt. - – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 77.249.64.160 (overleg · bijdragen)

Mooi werk. Ikzelf heb dit artikel op mijn volglijst staan, waardoor wijzigingen gemakkelijk bij te houden zijn. Ik denk dat vrij veel gebruikers dit artikel op hun volglijst hebben staan, dus we zullen het wel bij kunnen houden. Vriendelijke groet, VR-Land - (Overleg) 19 jun 2011 01:35 (CEST)

Andere landen[brontekst bewerken]

en de andere landen hebben die geen vaderdag?

Tabel[brontekst bewerken]

In de tabel met eerstvolgende vaderdagen kan die van 2012 verwijdert worden, ikzelf kan dat niet doen want ik ben geen Wikipedia lid. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.53.74.243 (overleg · bijdragen)

Beste anonieme gebruiker, ik heb dit Uitgevoerd Uitgevoerd. Aangezien de pagina beveiligd was, kon je deze inderdaad niet aanpassen als anonieme gebruiker. In normale omstandigheden hoef je echter geen 'lid' (of 'geregistreerd gebruiker') te zijn om een artikel te bewerken. Als je ergens foutieve info ziet staan, mag je deze gerust zelf verbeteren. Groet, Grmbl76 (overleg) 17 jun 2012 23:40 (CEST)
Ja ik wist al dat ik dingen kon veranderen, want in de wiki van The Incredibles had ik een paar stemacteurs toegevoegd van de Nederlandse en de Vlaamse versie. Bedankt voor het veranderen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.53.74.243 (overleg · bijdragen)

Externe link[brontekst bewerken]

De externe link met de vaderdagen voor de komende jaren, die hier in het verleden gestaan heeft, heb ik teruggezet. Hij staat er nu dus weer. Bob.v.R (overleg) 12 mei 2014 02:37 (CEST)