Overleg:Van Aldegondebaan 7

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Van Heijst[bewerken]

In het artikel is het nog een beetje ondeuidelijk wanneer de familie Van Heijst zich aan deze brouwerij verbonden heeft. Eerst staat er Na voltooiing van de bouw werd er in het pand een brouwerij gevestigd, met de naam "Bergen op Zoomsche Beiersche Bierbrouwerij Asselbergs, van Heijst en Co". Hieruit lijkt het dat de familie van Heijst al vanaf de voltooing van de bouw in 1874 bij de brouwerij betrokken was.

Later staat er echter De familie Van Heijst was een brouwersfamilie, afkomstig uit Waspik, die naar Bergen op Zoom was gekomen om de brouwerij draaiende te houden. Hierdoor lijkt het dat de familie Van Heijst pas aankwam na de problemen die de brouwerij had rond 1930.

Is er iemand die hierover duidelijkheid kan geven? Verder zou het fijn zijn als iemand een foto van het pand zou kunnen maken om bij dit artikel te plaatsen.

Groeten, LeRoc (overleg) 9 mei 2012 10:45 (CEST)

(PS Als iemand antwoord wil geven op dit bericht, kun je het best het antwoord hieronder plaatsen. Ik krijg dan automatisch bericht.)

Hallo, hier Wim-xp, ik begrijp uw vraag en kijk dit even ===exact=== na; volgens mij is de heer van Heijst vanaf het begin betrokken geweest met de opstart van de bierbrouwerij; een mooie foto is ook geen probleem, die heb ik er zat van de beginpriode tot nu. Ik heb zelf ook nog wel een vraag: hoe kun je kop van het artikel veranderen; het huisnummer 5 bestaat niet meer !! Ik kom er zsm op terug, groet, Wim-xp. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 37.74.48.98 (overleg · bijdragen) 9 mei 2012 12:40‎ PS: Wil je voortaan alsjeblieft ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

De titel van een artikel kan alleen gewijzigd worden door een geregistreerde gebruiker, die tenminste 4 dagen ingeschreven staat. Ik heb de titel inmiddels aangepast en tevens de coördinaten van het pand toegevoegd. Vriendelijke groet, Mexicano (overleg) 9 mei 2012 12:55 (CEST)
Bedankt Wim-xp, de situatie van dhr. Van Heijst is wat duidelijker nu. Ik heb op deze pagina het adres ook aangepast naar nummer 7.
Als u moeilijkheden ondervindt het plaatsen van een foto op Wikipedia, kunt u deze gerust hieronder stellen. Ik kan u alvast vertellen dat u alleen foto's kunt plaatsen als u ingelogd bent onder uw gebruikersnaam Wim-xp. Groeten, LeRoc (overleg) 9 mei 2012 13:40 (CEST)