Overleg:Verering van Horus

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

horus is een egyptische valkgod

Samenvoegen met Horus[bewerken]

Is het niet zinvoller om dit artikel samen te voegen met Horus? Het geloof in een god, de verhalen over een god, en de verering van een god gaan hand in hand. Bij andere artikels over goden worden deze zaken ook niet strikt gescheiden. Groeten, Kiro Vermaas Alchemic circle FMA alt black-white-transparent.svg 9 aug 2018 16:16 (CEST).

Het lijkt me inderdaad ook zinvoller om dit naar het artikel over Horus te verplaatsen. Ik zal het op Wikipedia: Samenvoegen toevoegen en als er geen tegenwerping is het samenvoegen. Mvg., Evil berry (overleg) 10 aug 2018 12:42 (CEST)
Zo, je had er zin in. :-) Bedankt. Groeten, Kiro Vermaas Alchemic circle FMA alt black-white-transparent.svg 10 aug 2018 18:40 (CEST).
Men moet het ijzer smeden als het heet is, hé. ;-) Ik ben wel in het artikel over Horus heel enkele uitspraken tegengekomen, die best een bronvermelding kunnen krijgen. Maar dat zal nog even moeten wachten, want ik heb nog andere ijzers in het vuur liggen (hier, hier en hier). Mvg., Evil berry (overleg) 10 aug 2018 20:05 (CEST)
Ik had niet altijd geduld wat betreft die samenvoegingsvoorstellen, dus ik klaag niet. Overigens deel ik je enthousiasme voor geschiedenis, en ik heb niet de indruk dat er weinig collega's op Wikipedia zijn die zo lang zo veel bijdragen als jij. Mooi. O ja, over die bronvermeldingen misschien een ideetje. Noten vind ik heel goed, maar inmiddels ben ik zelf overgestapt op het schrijven van artikels zonder noten maar met een literatuurlijst waar dan bij staat dat díé bronnen zijn geraadpleegd. Dat gaat sneller en voorkomt verkeerd geplaatste noten als gebruikers in de loop der tijd stukken tekst knippen, toevoegen of verplaatsen. Ik overweeg nog om een sectie Verder lezen of Aanbevolen literatuur toe te voegen. Groeten, Kiro Vermaas Alchemic circle FMA alt black-white-transparent.svg 10 aug 2018 21:22 (CEST).