Overleg:William H. McRaven

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

?[brontekst bewerken]

Dit artikel blijkt zo slecht vertaald dat de helft ervan volstrekt onbegrijpelijk is. Het verdient nu een wiu-nominatie Paul Brussel (overleg) 27 dec 2017 20:55 (CET)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op William H. McRaven. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 28 dec 2017 02:43 (CET)

Links verwijderd[brontekst bewerken]

Er zijn wat links verwijderd die deadurls waren of nergens op sloegen. Dit verschijnsel treedt inderdaad altijd op bij een Engels artikel van enkele jaren oud. Dom dat ik dat veronachtzaamde. Ook nog wat aan de taal bijgeschaafd maar Amerikaanse benamingen veelal zo gelaten. Dan nog de lijst met decoraties, wil iemand die terugplaatsen zonder de insignes of hoe dat mag heten, dus conform David Petraeus? Moeten we eventueel ook in de Engelse wiki die lijst of de insignes weghalen, of mogen we ons daar niet mee bemoeien?Koos van den beukel (overleg) 28 dec 2017 12:05 (CET)

  • Zie ook hier. Natuurlijk moeten al die onderscheidingen niet terug; hooguit noem je de belangrijkste. Bij Petraeus is die hele reeks ook absurd en brengt het hele artikel uit balans. Paul Brussel (overleg) 28 dec 2017 13:30 (CET)