Overleg Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070222

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Handig zou zijn: bovenaan iedere verwijderpagina een kleine legenda van gebruikte afkortingen (NE, WB, etc.) te kunnen vinden, zodat ook nieuwkomers begrijpen wat ermee bedoeld wordt. Dit zou mijns inziens het 'hermetische' karakter van deze pagina's kunnen veranderen en er een meer open en democratisch systeem van maken.

Of anders maak een verwijzing naar "wikipedia terminologie" (en zorg er dan s.v.p. ook voor dat de gebruikte afkortingen daar te vinden zijn.

Verder zou het goed zijn bij elke stem expliciet aan te geven over welke pagina het gaat, zodat er minder snel door copy en paste met de 'stemming' gerommeld kan worden.

Peli 23 feb 2007 12:54 (CET)Reageren

Misschien een goed idee om zoiets in Sjabloon:VerwijderNav op te nemen? Maar misschien ook apart per "productcategorie": afkortingen als GI zijn weer alleen relevant voor afbeeldingen. Ik ben het met je eens dat de uitleg wat makkelijker toegankelijk zou moeten zijn voor de argeloze "slachtoffers". Dit is misschien niet de beste plaats om hierover te overleggen. Kan misschien beter op het algemene Overleg Wikipedia:Te verwijderen pagina's. paul b [overleg] 23 feb 2007 13:34 (CET)Reageren
Er staat al een link naar uitleg, maar dat bevat niets voor de povpusher. De informatie kan dus het best toegevoegd worden. Maar ik weet niet of het heel nodig is. In de normale (ongedateerde) verwijdersjablonen staat als het goed is geen directe verwijzing naar de subpagina's. (Alleen het kleine onopvallende ongedocumenterde pijltje voor de verwijdernominators) Dus de spammers komen altijd uit bij Wikipedia:Te verwijderen pagina's waar bovenin keurig staat uitgelegd hoe het werkt en wat de afkortingen zijn. Ik denk dus dat de enthousiaste nieuwe gebruiker de weg wel weet te vinden. — Zanaq (?) 23 feb 2007 17:53 (CET)