Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:0Rowan0

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Mieuw in het onderwerp Tanz der Vampire
Hallo 0Rowan0, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.161.327 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beste 0Rowan0,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Belle en het Beest. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Je kan deze knop meerdere keren gebruiken, voordat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! **Man!agO** 29 jan 2007 07:34 (CET)Reageren


Beste 0Rowan0,

Ik zag dat je Wicked hebt toegevoegd aan de lijst van toekomstige musicals. Nu is het zeker dat deze musical ooit naar Nederland en/of Vlaanderen komt, maar bij mij is nog geen concrete productie bekend. Wat is jouw bron?

Met vriendelijke groet,

Hans Hanstmf 24 jun 2008 09:25 (CEST)Reageren

Hallo Hans
Wel, hetgeen ik eigenlijk gedaan heb is Wicked verplaats van 'Overige' naar 'Joop Van den Ende Theaterproducties'. Dus eigenlijk stond het er al, maar nog niet bij de producent. Ik weet wel dat Broadway het heeft aangekondigd dat er een versie komt in Nederland en dat bericht heb ik wel gevonden: http://www.broadway.com/Gen/Buzz_Story.aspx?ci=558627 . Het staat onderaan: "and a Dutch-language production will open in 2009.". Misschien kunnen we dit plaatsen als referentie?
Mvg
Boris 0Rowan0 24 jun 2008 10:49 (CEST)Reageren

Tanz der Vampire[brontekst bewerken]

Hallo Rowan,

Hartelijk dank voor je input. Leuk dat je de musical in het echt gezien hebt. Mag ik vragen welke productie dat was? Ik heb hier zelf de officiele CD van TdV van de allereerste productie, waarin Steve Barton en Cornelia Zenz de hoofdrollen vertolken. In het bijgevoegde boekje van de CD staat echter dat Rebecca de vrouw van Chagal is, en Magda de dienstmeid. Overigens heb ik de TdV pagina niet zomaar geschreven, maar heb grote delen van de Engelse en Duitse wiki pagina's als bron/uitgangspunt genomen. Evenals de Duitse site van Stage Entertainment die TdV in Duitsland op de planken brengt, en de officiele fanclub website. En zó goed is mijn Hongaars en Pools nou ook weer niet, maar ook op die wikipagina's staat dat Rebecca de vrouw van Chagal en moeder van Sarah is, en Magda de dienstmeid. Het lijkt me toch wel stug dat zoveel bronnen het allemaal fout hebben..? Ik wil je dus vragen of je jouw aanpassingen weer ongedaan wilt maken? Dank alvast.

Vriendelijke groeten, Mieuw 23 sep 2008 22:52 (CEST)Reageren

Hallo Mieuw
Dat is bijzonder vreemd idd, ik zag de productie van Stage Entertainment in Duitsland (met o.a. Kevin Tarte als Krolock). Mss, gaat het om een fout in mijn programmaboek?
Mvg 0Rowan0