Overleg gebruiker:143.177.136.16

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Zandbakw.jpg Welkom op Wikipedia!

Wikipedia is bedoeld als een vrij beschikbare, vrij bewerkbare en neutrale encyclopedie voor iedereen. Hoewel iedereen van harte is uitgenodigd om Wikipedia te bewerken, vond een medewerker aan de encyclopedie een of meer van uw bewerkingen niet constructief. Deze bewerking(en) is/zijn daarom teruggedraaid of verwijderd. Experimenteren en oefenen met bewerken kan in een speciaal daarvoor bedoelde pagina, die de Wikipedia-zandbak wordt genoemd. Klik hier om naar de zandbak te gaan.
Zie ook: welkom voor nieuwkomers.

Opmerking over Tess van der Kooij[bewerken]

Hallo gebruiker, welkom op Wikipedia! Ik zag dat u het artikel Tess van der Kooij hebt aangemaakt. Dit betrof vrij expliciete persoonspromotie wat niet zo verwonderlijk was want het was tevens een auteursrechtenschendende overname van de biografiepagina van deze website en is daarom direct verwijderd. Wikipedia is een encyclopedie met neutraal standpunt en geen medium voor werving en promotie. Ook is Wikipedia niet bedoeld als gratis webruimte of persoonsregister waar personen hun 'eigen' pagina kunnen (laten) inrichten.

Op Wikipedia wordt het niet algemeen gewaardeerd dat mensen schrijven over onderwerpen waar ze beroepsmatig of persoonlijk dicht bij betrokken zijn. Indien u betrokken bent wijs ik u bij deze tevens op de gebruiksvoorwaarden waaraan u dan dient te voldoen. De specifieke passage staat hier. Houd u er tevens rekening mee dat "Payed contributions without disclosure" expliciet verboden zijn. Hopelijk heeft u er begrip voor dat dat op Wikipedia getoetst wordt aan encyclopedische relevantie en neutraliteit. Ik zou u dan ook willen aanraden om over andere onderwerpen te schrijven; zie bijvoorbeeld Wikipedia:Gewenste artikelen. Onze hulppagina voor nieuwkomers is volgens mij een goed begin om u in te lezen in de mogelijkheden en onmogelijkheden van Wikipedia. Als u nog vragen hebt kunt u een bericht achterlaten op mijn overlegpagina of bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 28 apr 2016 17:59 (CEST)

  1. 25 sep 2016 14:38 (CEST) geklieder op Kostas Lamprou

Uitslag gemeenteraadsverkiezingen 2018[bewerken]

Dag anonieme gebruiker. De verkiezingsuitslag is pas officieel als deze door de kiesraad is bevestigd. In afwachting daarvan is uw bewerking over de verkiezingsuitslag teruggezet. Vertrouwend op uw begrip, Tulp8 (overleg) 22 mrt 2018 17:42 (CET)