Overleg gebruiker:190.84.13.185

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door D'Arch in het onderwerp Toon bewerking ter controle
Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

  1. 12 dec 2017 12:40 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Wereldkampioenschap handbal mannen 2019
  2. 25 nov 2018 16:20 (CET) Niet (juist) invullen van sjabloonvelden op Interlands Frans voetbalelftal 2010-2019

Toon bewerking ter controle[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Europees kampioenschap handbal mannen 2018. Je hebt hier kort na elkaar op dezelfde pagina meerdere bewerkingen gedaan. Iedere bewerking telkens apart opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een pagina echter onoverzichtelijk en vergroot bovendien de kans op bewerkingsconflicten. Daarom is het handiger meerdere bewerkingen in één keer te doen. Ook worden bijdragen van IP-gebruikers op een controlelijst geplaatst, waarmee de controle onnodig op kan lopen.

Door bovenaan de pagina op bewerken te klikken (in plaats van boven een kopje) is die in één keer te bewerken. Door daarna eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe de pagina er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop te gebruiken meerdere bewerkingen doen, vóórdat je op de knop Wijzigingen publiceren drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! Druyts.t overleg 22 jan 2018 16:20 (CET)Reageren

Gezien uw dossier en het verzoek onder deze, heb ik uw serie bewerkingen op Interlands Salvadoraans voetbalelftal 2010-2019 ongedaan gemaakt. Ik kan niet bepalen of het hier om verbeteringen gaat of niet. Wel zie ik het gebruik van Engels, terwijl u bewerkt op de Nederlandstalige Wikipedia. Ik hoop op uw begrip. MVG, Arch (Overleg) 22 sep 2019 06:09 (CEST)Reageren