Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:193.121.97.65

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door DagneyGirl in het onderwerp Onzin bewering

Blokkade[brontekst bewerken]

Beste 193.121.97.65,

Ik snap dat u teleurgesteld bent over de verwijdering van een artikel maar dat is geen excuus voor schreeuwerig, onbeleefd gedrag. Daarom heb ik u voor de duur van 1 dag geblokkeerd. U kunt op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Terugplaatsen om een second opinion vragen indien u het niet eens bent met een verwijdering. Een dergelijk verzoek dient vanzelfsprekend deugdelijk gemotiveerd en vrij van persoonlijke aanvallen te zijn. Voor nu wens ik u een fijne avond/nacht. Natuur12 (overleg) 7 sep 2021 22:16 (CEST)Reageren

Het is geen kwestie van teleurstelling. Ik kan alleen maar vaststellen dat de moderator van een zeer lage amateuristische kwaliteit zijn, die zich bemoeien met onderwerpen waarmee ze zich niet verdedigden toen ze als moderator werden aangesteld.
Er is geen enkele reëel bewezen kwalificatie voor de reikwijdte van het gezag dat aan de moderatoren wordt toegekend. Ik heb nog nooit een professor wiskunde examens over geschiedenis weten afnamen. Ik heb zelfs nog geen professor :Egyptologie examens over de middeleeuwen weten afnemen. Maar op wikipedia gebeurt dat.
Er wordt louter op oppervlakkige of formele gronden besloten artikelen te verwijderen. Waarom dan niet iedereen vervangen door simpele robots? Zo gedragen ze zich toch.
En sinds wanneer moet iemand in wikipedia iets vinden over het leven van een schrijver, ipv over zijn werken? Wat voor onzin is dat in godsnaam? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 193.121.97.65 (overleg · bijdragen)PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Onzin bewering[brontekst bewerken]

Graag onzin beweringen achterwege laten. Dit werkt verstorend, het is duidelijk dat het artikel Meetjesland niet vertaald is vanuit het Engelstalig artikel gezien die veel minder tekst bevat. DagneyGirl (overleg) 17 okt 2021 10:22 (CEST)Reageren