Overleg gebruiker:193.173.106.62

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Opgelet! Externe link(s)

Beste anonieme gebruiker, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Decadentisme, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

EdBever 25 jun 2009 12:07 (CEST)

Galileo Galilei[bewerken]

Beste anoniem,

ik wens u langs deze weg te bedanken voor uw bijdrage aan het artikel Galileo Galilei. Als u dat wil, kunt u een gebruikersnaam aanmaken, zo bent u makkelijker aanspreekbaar en hoeft uw IP-adres niet langer te worden gebruikt als "naam".

Mvg.,

Evil berry 15 feb 2010 15:58 (CET)

Petra[bewerken]

Hej,

je hebt op 19 mei in een tijdspanne van acht minuten, zeven wijzigingen op het artikel Petra uitgevoerd. Ik heb niets op de inhoudelijke kwaliteit van je toevoegingen aan te merken maar zou je het volgende ter overdenking willen geven: deze wijzigingen hadden volgens mij ook in één keer gedaan kunnen worden. Aangezien Wikipedia bij elke wijziging het complete artikel "archiveert" (onder andere handig als iemand heeft zitten knoeien - je kunt dan makkelijker terug naar een eerdere versie) heeft de methode die je nu gevolgd hebt nogal wat onnodige overhead veroorzaakt. Doe je meer wijzigingen in één keer dan is dat een stuk minder. Ben je er dan niet zeker van of wat je gedaan hebt wel helemaal klopt kun je altijd "toon bewerking ter controle" gebruiken voor je de pagina definitief opslaat.

Richard 20 mei 2010 11:00 (CEST)