Overleg gebruiker:193.190.147.2

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Waarschuwing organisatie Waarschuwing - vanuit deze organisatie is vandalisme gepleegd op Wikipedia
Provincie Oost-Vlaanderen, Gouvernementstraat 1, B-9000 Gent (BE)

Beste anonieme gebruiker, momenteel surft u via het netwerk van uw organisatie. Iemand heeft vanaf hier vandalisme gepleegd op Wikipedia. Door het mogelijk grote aantal gebruikers achter dit IP-adres is het mogelijk dat deze waarschuwing voor iemand anders bedoeld is. Als u niets met het vandalisme te maken hebt moedigen wij u aan uw verworven kennis op Wikipedia te plaatsen. Voel u vrij en ga uw gang!

Maar: als u iemand bent die bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen maakte, dan geldt deze waarschuwing.
Wanneer het vandalisme doorgaat kan besloten worden de internetaansluitng te blokkeren. Iedereen die via deze aansluiting inlogt kan dan niets meer wijzigen. Het lezen van de encyclopedie is wel nog mogelijk. Wilt u niet gestoord worden door de blokkades dan kunt u een gebruikersnaam aanmaken (niet via dit IP-adres). Verantwoordelijken binnen deze organisatie kunnen hier verdere informatie krijgen: Informatie voor beheerders van publieke computers.

Standaardbrief in geval van vandalisme
  1. 27 mrt 2013 11:53 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Heg
  2. 8 dec 2015 09:59 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Eddy Couckuyt

Redirect[bewerken]

Wat is het nut van het aanmaken van redirects van meervoud naar enkelvoud? MartinD 5 sep 2006 11:16 (CEST)

Overnemen van teksten van elders[bewerken]

Het is niet toegestaan om bestaande teksten van andere websites te knippen en in artikelen op Wikipedia te plakken. Dat is de reden waarom ik het artikel Provinciaal erfgoedcentrum genomineerd heb voor directe verwijdering. Gouwenaar (overleg) 1 apr 2014 14:10 (CEST)