Overleg gebruiker:193.190.253.148

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Nuvola apps edu miscellaneous.png Waarschuwing - vanuit deze onderwijsinstelling is vandalisme gepleegd op Wikipedia
Katholieke Universiteit Leuven, Leuven (BE)
Klik HIER voor dossieraanvulling en vervolgens op "bewerken".

Beste anonieme gebruiker, momenteel surft u via het netwerk van uw hogeschool of universiteit. Iemand heeft vanaf hier vandalisme gepleegd op Wikipedia. Door het mogelijk grote aantal studenten en docenten achter deze internetaansluiting is mogelijk dat dit overleg voor iemand anders bedoeld is. Als u niets met het vandalisme te maken hebt moedigen wij u aan uw verworven kennis op Wikipedia te plaatsen. Voel u vrij en ga uw gang!

Maar: als u iemand bent die bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen maakte, dan geldt deze waarschuwing.
Wanneer het vandalisme doorgaat kan besloten worden de internettoegang te blokkeren. Iedereen die via deze aansluiting bewerkt kan dan niets meer wijzigen. Het lezen van de encyclopedie is wel nog mogelijk. Wilt u niet gestoord worden door de blokkades dan kunt u een gebruikersnaam aanmaken (niet via deze aansluiting). Informatie voor beheerders van publieke computers staat hier

Standaardbrief in geval van vandalisme
Dossier 2005-2013
  1. 2 mrt 2016 13:23‎ (CET) aanmaken onzinpagina
  2. 18 mrt 2016 15:25 (CET) privacyschendende onzinpagina plaatsen
  3. 18 mrt 2016 15:31 (CET) Nogmaals privacyschendende onzinpagina plaatsen
    • blok 2 jaar voor de derde maal
  4. 27 apr 2017 16:48 (CEST) gelijkgesteld met 134.58.253.0/24 (overleg | bijdragen | bloks)

Informatie voor wijzigingencontroleurs[bewerken]

Ga voor de dossieraanvulling terug naar bovenaan de overlegpagina en klik in het schoolsjabloon op HIER en dan daar op het tabje "bewerken". Dit kan ook door hier te klikken direct en dan daar onderaan aan te vullen.


Verwijderingsnominatie Coprografie[bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Coprografie. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070822 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 23 aug 2007 02:15 (CEST)

Een paar aanwijzingen[bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Overleg:Rita Verdonk. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Je kan deze knop meerdere keren gebruiken, voordat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip!

Daarnaast zou het handig zijn als je jouw berichten ondertekend met vier tildes (~~~~); dan weet iedereen wie welke berichten plaatst. Dank! q300r_bc2 18 sep 2007 17:35 (CEST)

Verwijderingsnominatie Experimenten[bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Experimenten. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071111 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 12 nov 2007 01:14 (CET)

Verwijderingsnominatie Gregoriaanse hervorming[bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Gregoriaanse hervorming. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071203 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 4 dec 2007 01:16 (CET)