Overleg gebruiker:213.136.14.116

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door LeeGer in het onderwerp Joep van den Nieuwenhuyzen II
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.601 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Joep van den Nieuwenhuyzen[brontekst bewerken]

U wijzigt, zonder nadere verklaring, belangrijke informatie in dit artikel. Indien u van mening bent dat uw wijziging juist is, dan graag enige uitleg, en graag ook onderbouwd met bronnen. Groet, LeeGer 14 aug 2012 19:27 (CEST)Reageren

Joep van den Nieuwenhuyzen II[brontekst bewerken]

Opnieuw doet u wijzigingen zonder deze verder te motiveren of onderbouwen. Ik heb deze dan ook opnieuw ongedaan gemaakt. Een derde keer kan ervoor zorgen dat u geblokkeerd wordt. Belangrijke inhoudelijke wijzigingen graag nader verklaren en liefst ook onderbouwen met bronnen. Met vriendelijke groet, LeeGer 15 aug 2012 18:05 (CEST)Reageren

Overlegbijdrage van gebruiker 213.136.14.116 op Overleg gebruiker:LeeGer naar hier verplaatst:

Geachte LeeGer,

De wijzigingen die zijn doorgevoerd door mij betreffen feitelijke verbeteringen. Allereerst is de heer van den Nieuwenhuijzen nimmer voor fraude veroordeeld. Kennelijk heeft u of de scribent van dit deel van het Wikipedia artikel zonder inhoudelijke toetsing een gedeelte van een toetertijd verschenen artikel in het Financieel Dagblad overgeschreven, welk blad een onjuiste feitelijke weergave heeft gegeven van hetgeen heeft plaatsgevonden. Eerstens betrof het niet de heer van den Nieuwenhuijzen die in deze civiele procedure gedagvaard is geweest doch de vennootschap SP Aerospace. De curator heeft in deze procedure de nietigheid ingeroepen van een koopovereenkomst althans de betaling althans de verrekening die had plaatsgevonden van de koopsom van de betreffende verkochte goederen (waaronder houwitsers) ter zake waarvan in eerste instantie de rechtbank Den Bosch bij vonnis van 15 november 2006 de curator in het gelijk heeft gesteld. Tegen dit vonnis heeft SP Aerospace hoger beroep aangetekend. Voorts betreft het bovendien niet een strafzaak ter zake van fraude doch een civiele zaak tussen de curator en SP Aerospace en zoals gezegd een procedure waarin de heer van den Nieuwenhuijzen niet is veroordeeld, noch is gedagvaard. Voor bronnen zie www.rechtspraak.nl (LJN: AZ2683, Rechtbank 's-Hertogenbosch)

Een tweede feitelijke verbetering welke dient te worden aangebracht betreft de veroordeling van de heer van den Nieuwenhuijzen ter zake van handel met voorkennis. De heer van den Nieuwenhuijzen is in eerste instantie door de rechtbank Amsterdam vrijgesproken (en niet zoals ten onrechte staat vermeld in eerste instantie veroordeeld) terwijl in hoger beroep het Gerechtshof Amsterdam de heer van den Nieuwenhuijzen voor een deel van het ten laste gelegde heeft veroordeeld. De Hoge Raad heeft deze veroodeling weer ongedaan gemaakt en de heer van den Nieuwenhuijzen volledig vrijgesproken. Voor bronnen zie www.rechtspraak.nl Het artikel dient derhalve ook op deze punten te worden verbeterd.

Gaarne verneem ik van u gelet op het bovenstaande dat de verbeteringen worden toegestaan en niet meer na verbetering door u ongedaan worden gemaakt.

met vriendelijke groet, – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 213.136.14.116 (overleg · bijdragen)

Beste anoniem, Het spreekt vanzelf dat, indien uw opmerkingen hierboven juist zijn, deze wijzigingen in het artikel niet meer ongedaan worden gemaakt. Zal me er op korte termijn eens in verdiepen. Met vriendelijke groet, LeeGer 16 aug 2012 12:19 (CEST)Reageren
P.S: Mocht u verdere overlegbijdragen willen ondertekenen, dan gebruikt u daarvoor het best vier tildes (~~~~).