Overleg gebruiker:217.136.1.129

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door Magere Hein in het onderwerp Robert Kintziger
Welkom op Wikipedia!

Wikipedia is bedoeld als een vrij beschikbare, vrij bewerkbare en neutrale encyclopedie voor iedereen. Hoewel iedereen van harte is uitgenodigd om Wikipedia te bewerken, vond een medewerker aan de encyclopedie een of meer van uw bewerkingen niet constructief. Deze bewerking(en) is/zijn daarom teruggedraaid of verwijderd. Experimenteren en oefenen met bewerken kan in een speciaal daarvoor bedoelde pagina, die de Wikipedia-zandbak wordt genoemd. Klik hier om naar de zandbak te gaan.
Zie ook: welkom voor nieuwkomers.

  1. 10 feb 2019 14:02 (CET) 2 x plaatsen tekstdumpartikel

Robert Kintziger[brontekst bewerken]

Beste niet-ingelogde gebruiker,

U plaatste daarnet een artikel met als titel Robert Kintziger en daarna nog eens met de titel ROBERT KINTZIGER. Beide bevatten een onopgemaakte lap tekst, die de indruk wekt van elders op het web gekopieerd te zijn.

Zo'n artikel is niet bruikbaar voor Wikipedia en zo'n schreeuwtitel helemaal niet. Mogelijk is een artikel over deze kunstenaar een aanwinst voor Wikipedia, maar niet in die vorm. Ook moet zo'n tekst de auteursrechten van derden respecteren. Hier rechts staat een menu met links naar hulppagina's die uitleggen hoe Wikipedia werkt en hoe u een goed artikel schrijft. Ik vraag u die te volgen en te lezen.

Met vriendelijke groet, Magere Hein (overleg) 10 feb 2019 14:09 (CET)Reageren