Overleg gebruiker:2A02:1812:C49:2500:21E2:C1D9:8021:2E6A

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.151 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Ik geloof dat de overwinning tegen Beerschot in 2002 zeer belangrijk is in de geschiedenis van de club, omdat dit het laatste grote wapenfeit was in eerste klasse. Ik heb het zo steriel en kort mogelijk vermeld. Ook komt de meer donkere kant, zoals de hooligan problematiek niet genoeg onder de aandacht. Het voorval tegen Verboerdering Geel is slechts om aan te duiden hoe erg het soms kon zijn, dit zijn allemaal feiten en geen fancruft, op geen enkele wijze verheerlijk ik de overwinning tegen Beerschot of de rellen in Geel. Het zijn neutrale feiten die niet eerder vermeld waren en een beter totaal beeld geven van Royal Antwerp Fc.

Hallo en nogmaals welkom. Toevoegingen zoals "Hoop Doet Leven en (ver)val", "werden ware volkshelden in deze periode" of "een ijzer sterk, Eerste Klasse waardig team " zijn waardeoordelen/meningen. Per WP:NPOV zal inhoud neutraal horen te zijn. Uw bewerkingen zijn daarom teruggedraaid door een mede-Wikipediaan en mij. Misschien wilt u zich even inlezen op WP:Vijf zuilen en WP:NIET. Zie ook Help:Tips voor het schrijven van een goed artikel en andere pagina's bovenin uw welkomsbericht. Ik hoop op uw begrip. Veel plezier op Wikipedia! MVG, Rode raaf (overleg) 11 sep 2018 13:12 (CEST)[reageer]

Ik geloof dat de overwinning tegen Beerschot in 2002 zeer belangrijk is in de geschiedenis van de club, omdat dit het laatste grote wapenfeit was in eerste klasse. Ik heb het zo steriel en kort mogelijk vermeld. Ook komt de meer donkere kant, zoals de hooligan problematiek niet genoeg onder de aandacht. Het voorval tegen Verboerdering Geel is slechts om aan te duiden hoe erg het soms kon zijn, dit zijn allemaal feiten en geen fancruft, op geen enkele wijze verheerlijk ik de overwinning tegen Beerschot of de rellen in Geel. Het zijn neutrale feiten die niet eerder vermeld waren en een beter totaal beeld geven van Royal Antwerp Fc. Ik heb veel tijd en onderzoek in dit artikel gestoken en hoop dat u toch beseft dat deze feiten wel degelijk van belang waren. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 2A02:1812:C49:2500:21E2:C1D9:8021:2E6A (overleg · bijdragen)
Zolang inhoud maar aan WP:VER, WP:NPOV en overige richtlijnen voldoet is het gewoon in orde. Bijvoorbeeld die "volkshelden" passage, wie zag ze als volkshelden, waar blijkt dat uit, welke gezaghebbende secundaire bron kan de lezer dat staven. Uit WP:NPOV: Meningen mogen alleen opgenomen worden als ze toegeschreven kunnen worden aan iemand. Bijvoorbeeld, "Joop Zoetemelk is de grootste Nederlandse wielrenner ooit" geeft een mening weer en mag niet in deze vorm in Wikipedia opgenomen worden (alsof het een feit is). Wat wel mag is het aanhalen van een uitspraak van een prominente sportverslaggever die hem de beste vindt. Wat ook mag is "Zoetemelk werd in 1980 gekozen tot Sportman van het jaar". Aangehaalde meningen of gewonnen prijzen dienen uiteraard wel verifieerbaar te zijn. Wat weer niet de bedoeling is zijn vage stellingen als "Velen vinden Joop Zoetemelk de grootste Nederlandse wielrenner" tenzij echt verifieerbaar is (in een betrouwbare publicatie) dat dit ook echt onderzocht is (en gevonden). Rode raaf (overleg) 11 sep 2018 15:40 (CEST)[reageer]