Overleg gebruiker:81.204.166.7

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.079.152 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

--Emmelie 26 feb 2006 17:25 (CET)[reageer]

Meld je aan en wordt Wikipediaan[brontekst bewerken]

Hallo gebruiker,,

Ik zie dat je een leuke bijdrage levert aan Wikipedia. Daar zijn we erg blij mee. Zou je je niet eens willen aanmelden bij ons. Dat heeft voro zowel jou als ons voordelen. Jij kan aals aangemeld gebruiker onder andere meedoen aan polls. Tevens worden jouw bijdragen niet meer automatisch als vandalisme gezien wat anderen weer controlewerk scheelt. Omdat vandalisme veelaal door anonieme gebruikers wordt gepleegd, is elke anonieme bijdrage potentieel vandalisme. Het scheelt dus erg veel controlewerk als je je zou aanmelden. En als je een vragen hebt, communiceert een (door jou zelf gekozen) naam natuurlijk een stuk leuker dan een IP-adres. Je hoeft verder geen privégegevens te leveren.

groetjes Wouter - lucht hier je hart 1 feb 2007 18:53 (CET)[reageer]