Overleg gebruiker:83.119.46.45

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 18 jaar geleden door Ellywa
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.932 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Tjipke de Vries 13 jul 2005 21:01 (CEST)Reageren

Hallo en welkom op Wikipedia. Je hebt net de artikelen Non-libidonist en Non-libidionist aangemaakt. Anderen hebben die pagina's inmiddels veranderd in een redirect, omdat het niet de bedoeling is dat dezelfde artikelen onder dezelfde naam op wikipedia komen te staan. Succes met je verdere werk! - Galwaygirl 17 jul 2005 22:57 (CEST)Reageren

Hallo anoniem, niet zo snel roepen in de richting van discriminatie. Is nergens voor nodig. Ik en Tuvic hebben het reclame symbool teruggezet omdat we hier bepaalde procedures handhaven. Die stemmingmakerij van U kan ik dan ook alleen maar afkeuren.

Kleine uitleg (dat had ik me kunnen besparen, als U gewoon even rondgekeken had in plaats overal uit te roepen, er zijn genoeg tips op het gebruikersportaal). Het symbool betekent dat het op de verwijderlijst is gezet, dat betekent dat er 2 weken zijn om het artikel te verbeteren. Bovendien kunnen anderen hun mening over weg dan wel handhaven daar kenbaar maken (dit is een samenwerkingsverband, geen enkel artikel behoort toe aan de eerste maker ervan, iedereen kan het bewerken en verbeteren). Dit symbool zorgt er ook voor dat we artikelen die niet voldoen aan de Wikipedia conventies kunnen terugvinden. Dus aub zorg er eerst eens voor dat u die conventies nakijkt, pas die toe op het artikel en verbeter het zodanig. By the way, ik heb niet eens het artikel beoordeeld. Ik kijk alleen regelmatig wijzigingen na die worden gemaakt door anoniemen, regelmatig worden symbolen weggehaald en die zet ik dan meteen terug, zodat de procedures worden gevolgd. Hoewel ik het artikel niet heb gelezen, heb ik door uw stemmingmakerij al wel een oordeel over u gevormd, dat kan ik niet helpen. Ik discrimineer niet, ik verwacht dan ook excuses en in de toekomst een wat verhoudene omgang, dat van u hebben we niet nodig. Met vriendelijke groeten pjetter 20 jul 2005 19:14 (CEST)Reageren


Beste...., nav. uw bericht heb ik even gekeken naar de betreffende artikelen, en het is prima in orde gekomen. Ik heb eerlijk gezegd al van alles meegemaakt op Wikipedia, maar ben nog nooit discriminatie van welke seksuele geaardheid dan ook tegengekomen. Ik begrijp dat u daar overgevoelig voor bent, dat is ook wel voorstelbaar. Misschien kunt u begrijpen dat er heel veel mensen hier komen die links naar allerlei persoonlijke websites neerzetten. Het is voor ons allen moeilijk te controleren wat een serieuze stichting is, en wat een losse flodder. Gelukkig is alles in orde nu, en ik hoop dat u er geen onaangename smaak van hebt overgehouden. Elly 20 jul 2005 22:51 (CEST)Reageren