Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Assuralia

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door JZ85 in het onderwerp Assuralia
Stop

Deze gebruikersnaam is niet toegestaan op Wikipedia en is daarom voor onbepaalde tijd buiten gebruik genomen.
blokkeerlogboekbijdragenverwijderde bijdragen

Ongewenste gebruikersnaam

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen. Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Hoi. Je artikel Assuralia zal meteen verdwijnen omdat het een reclameuiting betreft. Daarnaast vermoed ik dat de tekst van elders gekopieerd is: dat zou niet toegestaan zijn. Groetjes. — Zanaq (?) 3 nov 2008 11:14 (CET)

Assuralia[brontekst bewerken]

Beste Zanaq, Het artikel dat ik geplaats heb, komt van binnen Assuralia zelf. Ik ben namelijk zelf communicatiemedewerker. Assuralia is een beroepsvereniging, geen bedrijf. Als je geen bedrijf bent, kan je ook geen reclame maken... Hier worden geen winsten gemaakt, geen producten verkocht, geen advies gegeven,...

Er werd mij binnen Assuralia gevraagd een document op te stellen om zo de beroepsvereniging te vertegenwoordigen op wikipedia. Zo kan de juiste informatie gegeven worden.

De tekst is door de juiste mensen binnen Assuralia goedgekeurd en bevat alleen objectieve informatie: "wat is Assuralia", "wat zijn haar taken" en "hoe is ze ontstaan".

Wat nu?

groeten,

Nathalie Leemans Pers & Communicatie Assuralia

Hallo Nathalie, zie ook het antwoord dat Patrick je heeft gegeven op Overleg gebruiker:PatrickVanM. Vriendelijke groet, eVe Roept u maar! 3 nov 2008 11:38 (CET)Reageren
Het wordt overigens (nogmaals) sterk afgeraden te schrijven over de eigen organisatie. Groet. — Zanaq (?) 3 nov 2008 11:50 (CET)

Assuralia[brontekst bewerken]

Ik wil het artikel gerust aanpassen. Onze bedoeling is dat wanneer iemand Assuralia tegenkomt in de krant bijvoorbeeld - we worden vaak aangesproken door de pers om een bepaald nieuwsfeit toe te lichten m.b.t. het verzekeringsaspect - en op Wikipedia wil komen zoeken naar wat Assuralia dan juist is, ze daar een tevredenstellend antwoord vinden.

Hoe doe ik dat dan? Want volgens mij staat in het artikel alleen objectieve informatie. Ebay enzo worden toch vertegenwoordigd? En dat is dan nog een bedrijf... Wij verkopen niets, maken geen winst of wat dan ook. Alle hulp is welkom (en gelieve me niet weer door te verwijzen naar een pagina waar ik in ellenlange teksten moet gaan zoeken aub?)

Want ah ja, mijn gebruikersnaam veranderen? Geen probleem... maar als ik op de door één van jullie monitors gegeven link klik, kom ik ergens totaal elders uit of krijg ik een foutmelding...

Hier kunt u een naamswijziging aanvragen. JZ85overleg 13 nov 2008 11:40 (CET)Reageren