Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Bleskensgraaf

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Verwijderingsnominatie Chili con Valley

Beste Bleskensgraaf, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:Wapenaar Korthals.jpg, Afbeelding:WapenaarKorthals.jpg, Afbeelding:Bob"side.jpg en Afbeelding:Wave Shaving - A Free Course To Achieve Absolute Balance.jpg, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. --Erwin85Bot 22 jan 2007 20:28 (CET)Reageren

Albumcovers[brontekst bewerken]

Beste Bleskensgraaf,

Je hebt een aantal platenhoezen geeüpload met als beschrijving dat het zou gaan om eigen werk. Daarbij gaat het om Afbeelding:Djev.jpg, Afbeelding:Bob-djev.jpg, Afbeelding:KorthalsWapenaar.jpg en Afbeelding:A Free Course To Achieve Absolute Balance-Wave Shaving .jpg. Bedoel je dat je de hoezen zelf hebt ontworpen en dat je zelf de rechthebbende bent van het origineel? Of bedoel je dat je ze zelf hebt gescand/gereproduceerd?
In het eerste geval mag je ze inderdaad als eigen werk claimen; in het tweede geval zou het alsnog gaan om een auteursrechtenschending omdat de rechten ook na scan bij de rechthebbende blijven. Graag even laten weten, zodat wij weten wat we hiermee kunnen/moeten doen!

Mijn verzoek is om deze informatie bij te voegen bij iedere afbeelding, plus daarbij een geldige licentie. Als de hoezen volledig eigen werk zijn, kun je {{ewmulti}} eraan toevoegen; iemand die de afbeelding daarna dan nog ooit wil gebruiken, kan dan zelf kiezen via welke licentie hij/zij dat doet.
De komende twee weken staan de hoezen op de verwijderlijst. Zodra je de informatie hebt aangepast (uitgebreid), kun je dat op die verwijderlijst onder het kopje van iedere afbeelding kenbaar maken zodat een medegebruiker de verwijdernominatie ongedaan kan maken. Succes!

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 27 jan 2007 15:55 (CET)Reageren

P.S. Binnen 1 of 2 dagen volgt hieronder waarschijnlijk nog een automatische melding van een bot, om je te zeggen dat je afbeeldingen zijn genomineerd.

Beste Bleskensgraaf,
Hierbij nogmaals het nu wat dringender verzoek om zo snel mogelijk meer informatie te verstrekken, liefst in de vorm van een correcte licentie. Zonder de juiste informatie loopt een afbeelding kans om verwijderd te worden, hetgeen bij jouw afbeeldingen nu een reële kans begint te worden! Erik'80 · 19 feb 2007 16:38 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Chili con Valley[brontekst bewerken]

Beste Bleskensgraaf, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Chili con Valley. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070717 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 18 jul 2007 02:03 (CEST)Reageren