Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Bosgroep Zuiderkempen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 7 jaar geleden door Dqfn13 in het onderwerp Beoordelingsnominatie Kloemp
Stop

Deze gebruikersnaam is niet toegestaan op Wikipedia en is daarom voor onbepaalde tijd buiten gebruik genomen.
blokkeerlogboekbijdragenverwijderde bijdragen

Ongewenste gebruikersnaam
Verenigingsnaam

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen (toelichting: Verenigingsnaam). Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

4 jul 2016 19:16 (CEST)}}

Beoordelingsnominatie Kloemp[brontekst bewerken]

Hallo Bosgroep Zuiderkempen, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Kloemp. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en wegingscriteria of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Dqfn13 (overleg) 4 jul 2016 19:53 (CEST)Reageren

Hallo, omdat je bij het opslaan van de pagina hebt aangegeven dat je het artikel vrij hebt gegeven is het geen optie om het op eigen houtje te verwijderen. Leeghalen is dus niet toegestaan. Bewijzen dat de term niet nieuw is, zal dus aan de hand van bronnen moeten gebeuren. Dqfn13 (overleg) 4 jul 2016 22:00 (CEST)Reageren

Beste, ik begrijp niet zo goed hoe dit hier allemaal werkt, dus schrijf ik hier maar een antwoord. n

ik begrijp dat de gebruikersnaam al niet de juiste is . Maar gezien de Bosgroep zuiderkempen een vzw is die werkt voor de vlaamse overhied onde het provinciebestuur van Antwerpen is het niet de bedoeling om met deze pagina ervoor te zorgen dat er voldoende werk is. Bosgrope Zuidrkempen spreekt vooral kleine boseigenaren aan en soms gemeenten of steden met openbare bossen. Veel van de bossen worden gebruikt door publiek. Omdat er meer en meer gewerkt word met Kloempen was het een idee om dit op Wikipedia te zetten. Niet om voor meer werk te zorgen. Trouwens, het leeuwendeel van wat er in de bossen gedaan wordt , wodrt gedaan door vrijwilligers. Zelf ben ik zo een vrijwilliger bij de bosgroep zuiderkempen. Ik had dit artikel beter gedaan onder mijn eigen gebruikersnaam. Hier onder voeg ik wat links bij om aan te tonen dat ook andere organisaties de vakterm "kloemp" gebruiken, alsook enkele kranten.

Van mij mag dit artikel verwijderd worden onder deze gebruikersnaam en dan maak ik een nieuw ertikel onder mijn eigen naam. Daarom had ik ook al een poging gedaan om het te verwijderen maar blijkbaar mocht dat niet, mijn excuses.

Hier enkele linken.

Met vriendelijke groeten

http://www.nieuwsblad.be/cnt/bllbr_20131122_006

http://www.nieuwsblad.be/cnt/bltma_01571461

http://www.rikrottger.be/theme/natuur-en-landschap/bosgroepen/

http://desteltloper.sbsgeel.be/v1/?p=20&detail=150&picasa=1&all=1

http://www.kempen2020.be/content/471/plant-jouw-vereniging-een-kloemp-in-het-laakdals-kloempenbos

https://natuurpuntjabbeke.wordpress.com/2014/11/15/dag-van-de-natuur-2/

http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-meerhout/kloempenwandeling-a2487883/

http://www.provincieantwerpen.be/content/dam/provant/dmco/griffie/provincieraad/agenda/2015/juni/11-1%20DAB-GRIF.pdf

http://provincieantwerpen.n-va.be/nieuws/rode-kruis-plant-verjaardagskloempen-de-averegten

http://www.bosplus.be/l/nl/mailing2/archiveview/53/urn:uuid:9574810c-9331-49da-b5ce-e77bbb872726

Hoi, als het goed is is bij het aanmaken van de gebruikersnaam ook aangegeven dat een naam uniek hoort te zijn en duidelijk bij één persoon moet horen. Dat de term hier en daar is overgenomen betekent nog niet dat de term ook is ingeburgerd. Om een term in de encyclopedie op te nemen moet de term toch echt wel enige bekendheid hebben buiten de vakgroep. Kloempen is daar simpelweg nog te onbekend voor. Dqfn13 (overleg) 7 jul 2016 18:27 (CEST)Reageren