Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:CXAJ

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 maanden geleden door TheGoodEndedHappily in het onderwerp Peter Zevenbergen
Hallo CXAJ, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.832 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

TheGoodEndedHappily (overleg) 7 jul 2023 14:33 (CEST)Reageren

Peter Zevenbergen[brontekst bewerken]

Beste CXAJ,

Ik zie dat je een aantal aanpassingen hebt gedaan in het artikel Peter Zevenbergen. Hierbij haal je echter bebronde informatie weg en vervang je deze door onbebronde informatie. Om deze reden heb ik je aanpassingen teruggedraaid. Als je de aangepaste informatie voldoende kan bebronnen, kan deze blijven staan.

Groeten, TheGoodEndedHappily (overleg) 7 jul 2023 14:42 (CEST)Reageren

We gaan ermee aan de slag! CXAJ (overleg) 7 jul 2023 17:14 (CEST)Reageren
CXAJ,
Ik wil je opnieuw vragen niet zomaar de tekst bij het artikel over Peter Zevenbergen aan te passen. De tekst die je telkens opnieuw plaatst is niet goed bebrond en het komt over als een manier om een rooskleuriger beeld te schetsen van de heer Zevenbergen en de gang van zaken rond zijn aftreden. Gelieve hiermee te stoppen.
- TheGoodEndedHappily (overleg) 15 jul 2023 20:53 (CEST)Reageren
De bron sta vermeld. Wat is het belang van u? Anders maken we een nieuwe pagina aan met het juiste verhaal. CXAJ (overleg) 15 jul 2023 21:44 (CEST)Reageren
Hallo CXAJ,
Een zin als "De wachtgeldregeling was vroeger een hele normale regeling vanuit de overheid. De maatschappelijke discussie hierover is in de loop van de tijd veranderd." maakt het verhaal niet neutraal en dit wordt ook niet bebrond. Kritische, maar bebronde, informatie worden daarnaast ook verwijderd. De tekst zoals deze oorspronkelijk in het artikel stond (en opnieuw staat) is wel neutraal en bebrond. Daarom wil ik je vragen deze tekst te laten staan.
Het lijkt erop, ook gezien de bijdragen die je doet, dat je een bepaald belang hebt bij het aanpassen van het verhaal over de heer Zevenbergen. Mocht je wijzigingen willen doorvoeren, of van mening zijn dat de huidige informatie niet juist is, dan kan je dit overleggen op de overlegpagina van het artikel. Mocht je een nieuwe pagina willen aanmaken, dan kan dat in je kladblok.
Mijn enige belang is de neutraliteit en verifieerbaarheid van de informatie die wordt geboden in deze encyclopedie. Ik heb verder geen enkele mening over de heer Zevenbergen en zijn doen en laten. Mocht jij wel op een bepaalde manier betrokken zijn bij de heer Zevenbergen, dan wil ik je vragen dit te lezen.
Met vriendelijke groeten, TheGoodEndedHappily (overleg) 15 jul 2023 22:05 (CEST)Reageren