Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Catherine31032008

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Bdijkstra in het onderwerp Kasteel Vilain in Gentbrugge
Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

Linkdump[brontekst bewerken]

Herhaald verzoek, het web krioelt al van de (startpagina)sites die naar andere websites linken; Wikipedia heeft juist de missie om ánders te zijn. Externe links die direct over het onderwerp van het artikel gaan kunnen een meerwaarde aan het artikel geven. Denk bijvoorbeeld aan een link naar de website van de gemeente bij een artikel daarover of een link naar de website van een bedrijf waar een artikel over gaat. Links naar fora, weblogs, discussiegroepen, eigen websites en dergelijke zijn niet gewenst. Ik heb uw toevoegingen daarom ongedaan gemaakt, meer info op: WP:ELRode raaf Doorgaan wordt als vandalisme beschouwd. (overleg) 9 jun 2017 08:05 (CEST)Reageren

Kasteel Vilain in Gentbrugge[brontekst bewerken]

Zojuist heb ik dit artikel verwijderd omdat er grote stukken letterlijk waren overgenomen van een auteursrechtelijk beschermde tekst. Mocht het je eigen tekst zijn, wat ik niet kan controleren omdat iedereen zich Catherine kan noemen, dan kan je terecht op Wikipedia:Contactpunt/Mijn eigen tekst. Bovendien was het artikel zoals ik het aantrof niet geschikt voor Wikipedia, wegens termen als met recht, riant, rijk(e), evenzeer, slechts enkele en gelukkig. –bdijkstra (overleg) 30 mrt 2022 09:50 (CEST)Reageren