Overleg gebruiker:Ch@ss

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Stop

Deze gebruikersnaam is niet toegestaan op Wikipedia en is daarom voor onbepaalde tijd buiten gebruik genomen.
blokkeerlogboekbijdragenverwijderde bijdragen

Warning icon.svg Ongewenste gebruikersnaam

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen. Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren zijn tevens niet toegestaan. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens; verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia"; namen die verwarring met bekende personen opleveren en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Belangrijk bericht![brontekst bewerken]

Nuvola apps important.svg
English translation
Beste gebruiker,

uw gebruikersnaam bevat een @. Binnen afzienbare tijd is het niet meer mogelijk met deze gebruikersnaam aan te melden. De aanmaak van nieuwe gebruikersnamen met een @ in de naam is niet meer mogelijk. We raden u aan om een verzoek voor hernoemen van uw gebruikersnaam in te dienen. De procedure is erg simpel en staat daar duidelijk uitgelegd.

Wilt u blijven bijdragen aan Wikipedia, laat dan snel uw gebruikersnaam veranderen.

Als u geen tot weinig bijdragen heeft, kunt u simpelweg een nieuwe gebruikersnaam aanmaken.

Heeft u veel bijdragen of bent u erg aan gehecht aan uw bewerkingsgeschiedenis, doe dan een verzoek voor hernoemen van uw gebruikersnaam.

NB: dit bericht is automatisch verzonden. Reageer daarom niet hier! Mocht u nog vragen hebben, stel ze dan aan de Helpdesk.