Overleg gebruiker:CharlesVercauteren

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door MigGroningen in het onderwerp EAP
Hallo CharlesVercauteren, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.847 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Hallo Charles,

bedankt voor je bijdragen aan WP, als snap ik er zelf niets van, toch veel plezier hier. --Algont 5 dec 2006 12:27 (CET)Reageren

EAP[brontekst bewerken]

Beste Charles, ook van mij een hartelijk welkom. Ik heb eens wat rondgeneusd in de artikelen die je begonnen bent over EAP. Ik zag ze namelijk op de verwijderlijst staan. Tot nu toe ben ik het met die nominatie nog heel erg eens, want ik weet best wat van netwerken, internet en dergelijke, maar van jouw artikelen kan ik nog geen kaasbroodjes bakken. Ik snap zo ongeveer de helft, maar de rest is niet te volgen (en dan dus al helemaal niet voor echte leken en newbies).
Ik heb me wel hard gemaakt voor een samenvoeging met het al bestaande artikel EAP. Ik meen (maar corrigeer me als ik het mis heb) dat dit allemaal sub-protocollen zijn van het EAP-protocol, of varianten daarop. Maar ik heb dus niet de kennis in huis om dit te doen dus ik wilde jou vragen of jij er nog eens achter wil gaan zitten. Probeer dan gelijk ook om je spelling te denken en zet zoveel mogelijk termen in het Nederlands neer, zodat mensen het beter kunnen snappen. Want als een artikel mij al boven de pet gaat en er staan ook nog dingen in als "dialin gebruikers" (dat moet toch gewoon "dailing" of beter "inbel" zijn?) dan haak ik gewoonweg af en dat is niet de bedoeling.
Als je vragen hebt of je kunt mijn hulp ergens bij gebruiken, geef dan een gil, hieronder of via mijn overlegpagina. Hartelijke groet, veel plezier op Wikipedia, MigGroningen 4 jan 2007 18:10 (CET)Reageren

O, maar je mag wel een beetje denken om het verschil tussen open en closed source. Ethereal, daar mag je een screenshot (snif) van maken want dat is GDFL, maar WinXP is dat echt niet, dus dan mag dat ook niet door jou als 'eigen werk' online gezet worden. Ik heb dus je XPsnif verwijderd. Groet, MigGroningen 4 jan 2007 18:21 (CET)Reageren