Overleg gebruiker:Cristientje/blockmsg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van meerdere identiteiten voor doorgaande doelbewust geplande persoonspromotie aangaande de lemmata Cristina Boshoff en Steffi D (eerder geplaatst en verwijderd als Steffi Diliberto geplaatst door Cdanneels (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren)) alsmede zich voordoen als verschillende personen op de beoordelingspagina's m.b.t. de lemmata zijn de bewerkingsrechten van accounts en oningelogd voor onbepaalde tijd opgeschort. Dit is vastgesteld via bewerkingenvergelijking en tevens nader checkuseronderzoek. Het btreft de volgende accounts en internetaansluitingen:

Gebruiker kan indien gewenst gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus enkel werken met het hoofdaccount en beloven af te zien van verdere persoonspromotie en zich beperken tot neutraal inhoudelijk constructief bijdragen aan de encyclopedie. De aangemaakte account, Cristientje heeft daartoe een niet meegeblokkeerde overlegpaginafunctie. Bij doorgaan met de ongewenste activiteiten met andere sokpopaccounts of oningelogd vervalt deze mogelijkheid.