Overleg gebruiker:Crysis

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Erik1980 in het onderwerp Afkoelblok
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 1 mei 2008 01:08 (CEST) Aanhoudende linkspam op Inburgering
  2. 1 mei 2008 01:10 (CEST) Doorgaan hiermee, denk eraan dat je ook geblokkeerd kunt worden!
  3. 1 mei 2008 02:13 (CEST) Wissen van discussie op andermans gebruikersoverleg, zie hier
  4. 1 mei 2008 02:38 (CEST) Gedeeltelijk leeghalen van Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/RegBlok
    • afkoelblok 12 uur, ga eerst maar eens rustig slapen




Opgelet! Externe link(s)

Beste Crysis, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Inburgering, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

Inburgering[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, ik verzoek je dringend je spam te staken. GijsvdL 1 mei 2008 01:03 (CEST)Reageren

Regblok-pagina[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, op Wikipedia kun je niet je zin krijgen door agressief 'verhaal' te halen o.i.d. Als je graag voor langere tijd geblokkeerd wil worden, dan adviseer ik je vooral op deze manier door te gaan. GijsvdL 1 mei 2008 01:31 (CEST)Reageren

Volgens mij ben jij geen moderator. En agressief? Je had ook netjes kunnen overleggen in plaats van zomaar klakkeloos berichten te deleten zonder enige reden. En daarnaast beschuldig je mij zonder enig argument. Blijkbaar hebben meer mensen jou willen blokkeren omdat je zonder pardon berichten weghaald. Volgens mij weet jij helemaal niets van Inburgeren af en Belgie routes --Crysis 1 mei 2008 02:01 (CEST)Reageren

Ik heb zelf iemand geadviseerd, die vervolgens een succesvolle België-route nam. Daar zijn helemaal geen obscure clubjes bij nodig. GijsvdL 1 mei 2008 02:07 (CEST)Reageren
Crysis, lees s.v.p. WP:EL. De door jou geplaatste link wordt op Wikipedia niet gewenst. De kennis (of eventueel het gebrek daaraan) bij anderen over het onderwerp zelf is niet van belang. Chris(CE) 1 mei 2008 02:10 (CEST)Reageren


obscure clubjes? pas wel een beetje op je taalgebruik je weet blijkbaar helemaal niets van buitenlandsepartner en roept maar wat maar je doet maar ik ben hier weg! Hier staan meer editoorlogen dan dat er werkelijk betrouwbaar info op staat.Je mag bij deze mijn account deleten – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Crysis (overleg · bijdragen)

Afkoelblok[brontekst bewerken]

Beste Crysis,

Wikipedia is een gemeenschapsproject, wat inhoudt dat je zult moeten samenwerken. Direct de aanval opzoeken werkt enkel averechts. Omdat je herhaaldelijk bent gewaarschuwd en niet van ophouden weer, heb ik je voor 12 uur geblokkeerd zodat je alle tips eens op je kunt laten inwerken. Welterusten!

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 1 mei 2008 02:53 (CEST)Reageren