Overleg gebruiker:DDdW

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo DDdW, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.094.017 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Droctagon rollingstone.jpg[brontekst bewerken]

Hallo DDdW. Ik zie dat je een afbeelding hebt geupload (Image:Droctagon rollingstone.jpg) op Wikipedia. Helaas is er een probleem mee: gecopyrighte-afbeeldingen kunnen we op de Nederlandse Wikipedia helaas niet toestaan omdat we hier niet het principe fair use kennen, zoals ze op de Engelse wiki hebben (waar je de foto wellicht vandaan hebt). Dingen als logo's, screenshots van televisie-programma's e.d. die je bijvoorbeeld vindt via Google Images zijn (bijna) altijd ongeschikt voor Wikipedia omdat er auteursrecht op zit. Ik heb deze afbeelding daarom voor verwijdering genomineerd. Als je meer wilt weten over wat er wel en niet mag op het gebied van afbeeldingen kun je kijken op Wikipedia:Beleid voor gebruik van media. Groet, Huskyoog.jpg Husky (overleg) 16 jun 2006 20:59 (CEST)[reageer]