Overleg gebruiker:Dbaet

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door Kleuske
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 27 feb 2012 14:52 (CET) Ondanks verschillende waarschuwingen toch partijpolitieke teksten in artikel Vrije Christendemocraten

Ook als aangemelde gebruiker geldt wat ik de anonieme versie vertelde. En overigens hebben we aan de partijsecretaris geen boodschap. Kleuske (overleg) 27 feb 2012 14:48 (CET)Reageren


Ok ik heb het begrepen :) Het heeft een tijd geduurd voor ik doorhad waarom mijn aanpassingen nooit bleven staan, want ik gebruik wikipedia anders nooit om iets toe te voegen en het is de eerste keer dat ik ben beginnen zoeken in geschiedenis en overleg... Sorry voor de last! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Dbaet (overleg · bijdragen) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Hmmm... Kleuske (overleg) 27 feb 2012 15:10 (CET)Reageren

Ik was vergeten dat er geen partijprogramma mag vermeld worden. Maar nu lees ik weer dat er ook geen politieke stellingnames mogen? Hoe kan je dan iets zeggen over de standpunten van een partij? Ik begrijp niet dat wat er nu staat, wel mag, en een opsomming van de standpunten uit het programma niet mag. Wat is het verschil? Bijvoorbeeld: Bij de PVV staat bij standpunten: "De PVV is voorstander van bindende referenda.[60] Wilders zei dat hij in Nederland een 'Zwitsers model' wilde invoeren, waarbij het volk, als het genoeg handtekeningen heeft verzameld, een bindend referendum kan laten organiseren" . Dat is toch een politieke stellingname? Graag enige uitleg wat wel en niet mag inzake standpunten. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Dbaet (overleg · bijdragen) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.