Overleg gebruiker:Doctodoc/Archief/2022

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Dpmelderbot in het onderwerp Melding links naar doorverwijspagina's

Welkom[brontekst bewerken]

Welkom Doctodoc!

Als ik je onderwerpkeuze en je gebruikersnaam zie, dan vermoed ik dat je speciale interesse hebt voor medische onderwerpen. Dat is fijn, want op dat gebied valt er nog veel werk te verzetten.

Ik zou zeggen: raak eerst rustig eens wat vertrouwd binnen Wikipedia en bezoek zo af en toe eens het Medisch café. Daar ontmoeten (para)medici elkaar en discussiëren over medische onderwerpen. Je bent van harte welkom om daar aan te schuiven. De entree is uiteraard gratis; de sfeer is er goed.

Heb je vragen die te maken hebben met het thuisraken in hoe Wikipedia werkt; stel ze me gerust. Dat kan op mijn overlegpagina, en de komende tijd ook hieronder, want ik zal deze pagina voorlopig op mijn volglijst zetten.

Vriendelijke groet, Erik Wannee (overleg) 21 jan 2015 22:31 (CET)Reageren

Dankjewel Erik! Ik ben inderdaad medisch onderlegd. Ik ben geneeskunde student en nu bezig aan mijn laatste jaar. Mijn wetenschappelijke stage heb ik gedaan over de glycogeenstapelingsziektes en dit leek me een mooi moment om die kennis om te zetten naar algemene Wikipedia kennis. Het thuisraken in Wikipedia zal nog wat tijd kosten, maar in één avond heb ik voor mijn doen al heel wat voor elkaar gekregen. De aankomende tijd zal ik ook een lijstje maken met artikelen die ik zelf graag zou willen verbeteren, een goed voornemen. Voor opmerkingen of verbeteringen van mijn artikelen sta ik altijd open! Bedankt in ieder geval voor dit warme welkom.
Doctodoc (overleg) 21 jan 2015 22:49 (CET)Reageren
Mijn eerste tip is om het net door jou aangemaakte artikel verder te vervolmaken. Want het is natuurlijk nog lang niet van het kaliber als het 'broertje': Ziekte van Pompe. Op dit moment is Ziekte van von Gierke nog niet echt 'Wikiwaardig', omdat er eigenlijk nog niets over de ziekte zelf beschreven wordt. Ik heb er alvast de interwiki's aan toegevoegd (de links naar andere talen in de linker marge), waarop je eventueel inspiratie kunt vinden. Maar ik gok dat je er zelf al genoeg over weet om het artikel veel verder uit te kunnen bouwen. Ik zal het in elk geval met belangstelling volgen, want ook dat staat op mijn volglijst.
Ik zou zeggen: richt je nu eerst op dit ene artikel en niet meteen op allerlei andere dingen, want dit artikel moet binnen twee weken zodanig zijn dat het kan blijven. Ga er gerust mee verder, en als er wat dingetjes verkeerd gaan omdat je er nog niet zo in thuis bent, zal ik dat wel aanpassen en kun jij in de bewerkingsgeschiedenis zien wat ik heb gedaan en hoe ik dat deed. Maar nu eerst naar bedje, morgenochtend heb ik spreekuur, helemaal in ter Apel; en da's ver weg vanuit Apeldoorn. Erik Wannee (overleg) 21 jan 2015 23:22 (CET)Reageren
Ik zag dat je flink aan de slag bent geweest met het artikel. Omdat het nog niet helemaal klaar is, is het prettig voor de lezer dat je dat bovenaan even aangeeft, met een {{meebezig}}-sjabloon. Dat heb ik even voor je gedaan. Let erop dat je het weer weghaalt bij je laatste bewerking, als het artikel (min of meer) klaar is.
Ik heb verder allerlei kleine dingetjes aangepast en opgepoetst; kijk maar even in de historie wat ik heb gedaan; daaraan kun je zien hoe ik bepaalde dingen heb gedaan. Kijk vooral even naar de referenties: jij schreef een paar keer 'available from' en dan de website. Het is wenselijk om de tekst meteen van een link te voorzien; dat heb ik nu gedaan. Je moet dan na de vierkante haak eerst de URL geven, dan een spatie en daarna de tekst die in de voetnoot te lezen komt. Dan afsluiten met een vierkante haak. (En even opletten dat er in de tekst zelf geen vierkante haken zitten want dan gaat het fout.)
Mogelijk kun je zo nog meer referenties van een link voorzien.
Wil je ook even kijken naar voetnoot 8 (CBS)? Die klopt niet: hij verwijst nu naar een heel algemene pagina van het CBS.
Vriendelijke groet en werkze! Erik Wannee (overleg) 28 jan 2015 22:11 (CET)Reageren

Melding links naar doorverwijspagina's[brontekst bewerken]

Beste Doctodoc, bedankt voor uw recente bewerkingen. Een bot heeft geconstateerd dat u hierbij een of meerdere links naar doorverwijspagina's toegevoegd heeft. Meestal gebeurt dit onbedoeld. Het gaat om het volgende artikel:

Het streven is om dergelijke links tot een minimum te beperken: zie Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's. Uw hulp is welkom bij het oplossen van deze en andere links. Om links naar doorverwijspagina's een aparte kleur te geven, kunt u de code .mw-disambig { color: #FF0066 } (of een andere html-kleur) toevoegen aan uw common.css. Zie hiervoor ook Wikipedia:Scriptbibliotheek#Zichtbaar maken doorverwijskoppelingen.

Om deze berichten voortaan niet meer te ontvangen, kunt u {{bots|deny=Dpmelderbot}} op uw overlegpagina plaatsen. Dpmelderbot (overleg) 11 mrt 2022 21:49 (CET)Reageren

Externe links op PrEP[brontekst bewerken]

Whoisinformatie / Bijdragen (en/de/fr/alle projecten) / overzicht

Beste Doctodoc,

De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder PrEP, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken. Met vriendelijke groet, Hoyanova (overleg) 11 mrt 2022 08:22 (CET)Reageren

Beste Hoyanova, Dank voor je tips! Ik had de beste bedoelingen met de externe links, maar ik zal me voortaan inhouden. Wel schrok ik even van het directe "dreigement" van vandalisme. Zoals er uit mijn bewerkingsgeschiedenis te lezen is, is dit nooit mijn bedoeling geweest. Ik werd door Gebruiker:Dpmelderbot op hetzelfde feit gewezen, maar op een veel prettigere manier. Wellicht iets voor de toekomst om zo de sfeer op Wikipedia goed te houden en zo ook de nieuwe/onervaren gebruiker te behouden als Wikipediaan. Met vriendelijke groet, Doctodoc (overleg) 14 mrt 2022 13:35 (CET)Reageren

Melding links naar doorverwijspagina's[brontekst bewerken]

Beste Doctodoc, bedankt voor uw recente bewerkingen. Een bot heeft geconstateerd dat u hierbij een of meerdere links naar doorverwijspagina's toegevoegd heeft. Meestal gebeurt dit onbedoeld. Het gaat om het volgende artikel:

Het streven is om dergelijke links tot een minimum te beperken: zie Wikipedia:Links naar doorverwijspagina's. Uw hulp is welkom bij het oplossen van deze en andere links. Om links naar doorverwijspagina's een aparte kleur te geven, kunt u de code .mw-disambig { color: #FF0066 } (of een andere html-kleur) toevoegen aan uw common.css. Zie hiervoor ook Wikipedia:Scriptbibliotheek#Zichtbaar maken doorverwijskoppelingen.

Om deze berichten voortaan niet meer te ontvangen, kunt u {{bots|deny=Dpmelderbot}} op uw overlegpagina plaatsen. Dpmelderbot (overleg) 27 mrt 2022 20:41 (CEST)Reageren