Overleg gebruiker:Eenartikelschrijver

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door MoiraMoira in het onderwerp Uitleg
Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

  1. 11 mrt 2018 08:07 (CET) reclame voor een website plaatsen in Horeca via 77.161.33.198 (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren)
  2. 11 mrt 2018 08:07 (CET) reclame voor een website plaatsen in Restaurant via 77.161.33.198 (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren)
  3. 12 mrt 2018 06:32 (CET) reclame voor een website herplaatsen in Horeca via Eenartikelschrijver (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren)

Uitleg[brontekst bewerken]

Dit is een encyclopedie en geen plaats om reclame te plaatsen. De websitevermelding die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Horeca, zijn verwijderd. Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe vermeldingen op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de website die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor. Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen ervan kan gezien worden als vandalisme. U kunt websites als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 12 mrt 2018 09:04 (CET)Reageren

Dit is geen reclame. De site is net als wikipedia een kenniscentrum met veel gratis verkrijgbare informatie over de horeca. In tegenstelling tot zogenaamde brancheorganisaties die hier geld voor vragen – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Eenartikelschrijver (overleg · bijdragen)
verplaatst overlegHet is onterecht dat u Starthoreca verwijderd van de pagina horeca. !Dit is geen reclame! Starthoreca biedt in tegenstelling tot brancheorganisaties, waardevolle informatie GRATIS aan. Ik ga ze niet tellen maar er staan alleen al meer dan 100 formulieren op waar ik normaal gesproken als horecaondernemer honderden euros moet betalen bij zogeheten belangenorganisaties, die WEL in het artikel worden genoemd. Het toeval bestaat dat starthoreca ook tegen vergoeding, net als bijvoorbeeld de koninklijke horeca advies biedt. Echter is het verstrekken van informatie dé core activiteit van de onderneming. Uw verwijdering is onterecht. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Eenartikelschrijver (overleg · bijdragen)
Herlees de uitleg hierboven. Dit is niet de plek voor plaatsen van websitepromo. MoiraMoira overleg 12 mrt 2018 09:15 (CET)Reageren
Dat heb ik nu 3x gedaan. Ik heb geen link geplaatst. Alleen een naam van een organisatie die relevante en vooral belanrijke informatie verstrekt voor de horeca. Op een non-profit basis. Waar mist u de toegevoegde waarde?
De toegevoegde waarde voor een encyclopedie is er niet. Het betreft hier een bedrijf dat ongetwijfeld prima zaken aanbiedt voor belanghebbenden maar dit is nu eenmaal een saaie degelijke neutrale encyclopedie en geen bedrijfsgids. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 12 mrt 2018 10:05 (CET)Reageren
Dat ben ik helemaal met u eens. Alleen ben ik dan wel benieuwd waarom er organisaties als KHN wel worden benoemd. Zij staan ook gewoon bij de kamer van koophandel ingeschreven als adviesbureau....
Die uitleg kunt u hier vinden. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 12 mrt 2018 10:21 (CET)Reageren
Dat is vrij makkelijk. Wanneer is iets bekend genoeg? Dat is behoorlijk relatief. Er zullen geen hotelstudenten zijn die starthoreca niet kennen