Overleg gebruiker:Elfietromp/blockmsg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van meerdere identiteiten voor doorgaande doelbewust geplande (zelf)promotie en hiertoe oningelogd heraanmaken van door een meatpuppet aangemaakt lemma Elfie Tromp alsmede zich voordoen als deze meatpuppet (impersonatie) en dan nu claimen dat het IP-adres een totaal nieuw iemand is, zijn de bewerkingsrechten van account en via checkuseronderzoek vastgesteld bijbehorend IP-adres voor onbepaalde tijd opgeschort op 1 april 2014

Gebruiker kan indien gewenst gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus enkel werken met het account en beloven af te zien van verdere persoonspromotie, en impersonatie en zich beperken tot neutraal inhoudelijk constructief bijdragen aan de encyclopedie. De aangemaakte account, Elfietromp heeft daartoe een niet meegeblokkeerde overlegpaginafunctie. Bij doorgaan met de ongewenste activiteiten met andere sokpopaccounts of oningelogd vervalt deze mogelijkheid.

Nota bene: Het is duidelijk nu wie de meatpuppet is op basis van de relatie tussen de twee artikelen/personen Elfie Tromp en Jeroen Aalbers - de ene account maakt de andere aan en vice versa. Uw meatpuppet heeft echter geen impersonatie en zelfpromotie gepleegd, enkel het andere artikel door u laten aanmaken. Het was eenvoudig een gevalletje stuivertje wisselen. Bij doorgaan via meatpuppetry met ongewenste activiteiten kunnen ook van deze de bewerkingsrechten echter worden beëindigd.