Overleg gebruiker:Elsenhof

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door SieBot
Hallo Elsenhof, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.433 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 21 mei 2009 12:39 (CEST)Reageren

Harold van den elsen[brontekst bewerken]

Harold van den Elsen (geboren in 1967), is een Nederlandse zakenman, grootaandeelhouder van HB regionale transport servies (HB-rts) www.hb-crc.com. Hij werd aangesteld om de functie van COO van de onderneming in 2006 op zich te nemen.

Inhoud 1 Vroege leven 2 Beroepsloopbaan 3 Persoonlijk leven 4 Legacy 5 Referenties 6 Externe links

Vroege leven Harold van den Elsen werd geboren in 1967 in Boxmeer, Noord-Brabant, Holland. Na het afronden van de school aan de Universiteit van Eindhoven (masterdegree "Innovatie en beleid"), Holland in 1991, ging Harold van den Elsen naar de Europese Commissie in Brussel en begon te werken voor het Bijsterbosch-bedrijf in Holland.

Professionele carriere' Harold van den Elsen vond een baan bij de Bijsterbosch Company via een krant en begon als algemeen manager van een terugkeercentrum in Boxmeer met klantenproductie gerelateerde Vion, Plukon gevogelte, Unilever en retailorganisaties Plus Retail en Jumbo.

In 1996 werd hij gepromoveerd als business-unit manager en startte hij nieuwe terugkeercentra voor bedrijf Campina in Tilburg (NL) in 1996 en retailer Albert Heijn in Delfgauw-Pijnacker (NL) in 1997. Drie jaar later werd hij benoemd tot business unit manager Services voor het bedrijf Hays Logistics. Woonachtig in Delft, Holland,

vervulde hij deze functie tot 2002. Van 2002 tot 2006 was hij als business unit manager van het bedrijf via een reorganisatieproces van Hays Logistis (VK) naar ACR Logistics (Platinum Equity USA) naar Keuhne & Nagel.

In 2006 verliet hij de K + N Company na 15 jaar dienst. Terugkerend naar Boxmeer begon Harold van den Elsen te werken als projecmanager voor de Company Container Centralen (DK).

In september 2006 begon hij zijn nieuwe bedrijf HABÉ centrale Retourencentra BV in Nederland samen met ondernemer Wim Bijsterbosch, zijn formele baas. Harold van den Elsen startte drie nieuwe retourcentra voor PET-flessenrecycling met deposito-uitwisseling tussen alle Nederlandse retailorganisaties (CBL: AH, Schuitema, Jumbo, Plus-retail, Hoogvliet en anderen) en Limonade- en waterfabrieken (Coca-Cola , Pepsi-Vrumona, Refresco en anderen) in 2007. De capaciteit van PET-recyclingcapaciteit groeit tot een niveau van 600 miljoen flessen per jaar. Harold van den Elsen ging door en startte in 2008 vier nieuwe retourcentra voor de afhandeling van retourneerbare transportartikelen (RTI) voor poolaanbieders CC-CBL, EPS, CHEP, IPP-logipal. In 2009 begon met een plastic palletpool voor vleesleveringsketens in de Benelux. Harold van den Elsen was verantwoordelijk voor alle operaties.

Terwijl COO van HABÉ central Returncentres & PoolAssetManagement in 2009, investeert Harold van den Elsen al zijn inkomsten in de groei van het bedrijf van retourneerbare transportartikelen binnen Europa.

'Persoonlijk leven' Hij is getrouwd met Karin Klaui, dochter van formel ING-controller Casper Klaui. Het echtpaar heeft twee kinderen. Hij is lid van de liberale partij VVD.

'Legacy' In de periode 2002 - 2006 was Harold van den Elsen lid van de raad Boxmeer en partyleader van de VVD-Boxmeer. Harold van den Elsen ontving de Boxmeer-prijs voor dit werk.

'Externe links' www.HB-cRc.com