Overleg gebruiker:Gadenheld

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 18 jaar geleden door Niels in het onderwerp Welkom, Arnold Spauwen en wat losse opmerkingen
Hallo Gadenheld, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.159.241 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Erwin85 24 apr 2006 10:46 (CEST)Reageren

Artikelen[brontekst bewerken]

Beste Gadenheld,
Het artikel Arnold Spauwen voldoet nog niet aan de conventies van Wikipedia. Meer informatie hierover is te vinden op Wikipedia:Conventies en Help:Nieuwe pagina aanmaken. Er wordt bijvoorbeeld niet uitgelegd wie en wat Arnold Spauwen is. Ik zal er het sjabloon wiu op plaatsen, dit staat voor werk in uitvoering en betekent dat het artikel twee weken de tijd krijgt om verbeterd te worden. Indien dit niet lukt, zal het artikel verwijderd worden.
Groeten, Erwin85 24 apr 2006 10:46 (CEST).Reageren

Ik heb de flapteksten weggehaald. Hier rust hoogstwaarschijnlijk auteursrecht op en is dus niet toegestaan op Wikipedia. Groeten, Erwin85 24 apr 2006 15:46 (CEST).Reageren

Beste Erwin,

Prima dat de flapteksten zijn weggehaald, je hebt helemaal gelijk. Ik had ze in overleg met de schrijver zelf wel op mijn eigen site gezet, maar hier is dat anders.

Wat het artikel over Arnold Spauwen betreft. Ik heb toegevoegd wie hij is (dichter en schrijver) en wat zijn stijl van schrijven is. Ik kan natuurlijk wel nog een hoop er bij verzinnen maar voor een ecyclopedie lijkt me dat minder geschikt.

Er staat nu dus: Wie Arnold Spauwen is (schrijver/dichter), geboortedatum en geboorteplaats, wat de kenmerken van zijn stijl is en nog een volledige bibliografische lijst, samengesteld in overleg met de schrijver zelf.

Is er nu nog meer nodig?

Vriendelijke groet, Gaby den Held

Welkom, Arnold Spauwen en wat losse opmerkingen[brontekst bewerken]

Dag Gadenheld, ten eerste nog een hartelijk welkom van mij! Arnold Spauwen kan w.m.b. nu blijven staan, ziet er goed genoeg uit qua wikistijl en inhoud. Dat heb ik ook op de verwijderlijst aangegeven. Ik heb je opmerking erover nog wel even verplaatst naar de juiste plek, je had hem op een andere plek (Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20060426) neergezet dan de nominatie stond (Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20060424). Geen probleem verder hoor, beginnersfoutjes zijn er om van te leren! Nog een tweetal tips wat betreft hoe dingen werken hier:

Zou je je bijdragen op je overlegpagina en op andere overlegpagina's, zoals de verwijderlijst bijv. willen ondertekenen met 4 tildes (~~~~)? Dan is het in een geval zoals je foutje op de verwijderlijst makkelijker te zien dat het jouw bijdrage is op die pagina, je krijgt dan automatisch je gebruikersnaam, datum en tijd in dit formaat: Gadenheld 26 april 2006 11:11 (CEST).
Ten tweede, het is niet helemaal de bedoeling dat je gebruikerspagina verwijst naar een artikel, als je dan op jouw gebruikersnaam klikt wordt je automatisch naar Arnold Spauwen doorverwezen, wat heel verwarrend is. Omdat het de etiquette is om niet aan andermans gebruikerspagina's te zitten en je nog maar net hier bent, heb ik het maar even laten staan. Misschien kan je je collega's wat vertellen over jezelf ipv over Arnold Spauwen? Als je daar geen behoefte aan hebt, kan je dan in ieder geval je gebruikerspagina leegmaken?

Zo dat waren de tips, mocht je nog vragen hebben, je kan altijd op mijn overlegpagina terecht (klik op zeg eens... naast mijn naam). Een vriendelijke groet en nog veel plezier hier gewenst van «Niels» zeg het eens.. 27 apr 2006 03:57 (CEST)Reageren