Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Gembarneveld

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Johan Lont

Beste Gembarneveld,
Ik zag dat u een behoorlijk stuk tekst zonder nadere toelichting uit het artikel Barneveld (gemeente) hebt geschrapt. Op Wikipedia wordt dat opgevat als een ernstige schending van de hier geldende gebruiken. Zie ook Wikipedia:Wikiquette, en daarin met name de volgende regel:

  • Voel je vrij om alles aan een artikel te verbeteren, maar geef argumenten op de overlegpagina zodra je merkt dat iemand het er niet mee eens is (ook als die persoon ongelijk heeft).

Bij elk artikel is een overlegpagina waar opmerkingen, aanmerkingen, suggesties en vragen over de inhoud van dat artikel welkom zijn.

Het door u toegevoegde stuk tekst over de woonwijk Veller heb ik weer geschrapt, maar dat had weer een andere reden. Die reden kunt u vinden op Overleg:Barneveld (gemeente).

Als u nog vragen heeft kunt die plaatsen op mijn overlegpagina of op Help:Helpdesk. Algemene uitleg staat op Help:Uitleg. Groeten, Johan Lont 28 sep 2006 17:28 (CEST)Reageren

(Tip: Op overlegpagina's kunt u uw opmerkingen/bijdragen ondertekenen door vier tilde's (~) te plaatsen. De wiki-software vertaalt dat dan in uw gebruikersnaam en de datum).