Overleg gebruiker:Geutelingencomité vzw

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beste Gebruiker:Geutelingencomité vzw,

Hartelijk dank voor uw bijdragen aan Wikipedia. Helaas worden deze betwist:

  • U stelt dat de gefotografeerde personen geen toestemming hebben gegeven voor gebruik van hun foto. Dat kan zo zijn, maar een fotograaf heeft volgens het Nederlands en Belgisch recht geen toestemming nodig.
  • U stelt dat de foto in kwestie eigendom is van geutelingencomité vzw. Echter, de foto staat al sinds 2005 op onze beeldbank Wikimedia Commons, met vermelding van de fotograaf. Als u meent dat deze ten onrechte het auteursrecht opeist, kunt u hem/haar aanspreken, maar Wikipedia staat daarbuiten. Wikipedia kan en zal de foto gebruiken overeenkomstig de verkregen licentie.
  • U verwijdert verwijzingen naar websites die volgens u commercieel zijn. Deze zijn echter gebruikt als bronmateriaal voor de huidige teksten en moeten daarom blijven staan, ongeacht de aard van de sites.

Gewenste aanpassingen kunt u bespreken op de overlegpagina's van de betreffende artikelen. In afwachting daarvan zal ik de veranderingen terugdraaien.

Hopend op een vruchtbare samenwerking — bertux 14 jan 2018 12:33 (CET)[reageer]

Gebruikersnaam[brontekst bewerken]

Beste Gebruiker:Geutelingencomité vzw,

Gebruikersnamen die de naam van een organisatie zijn of daar sterk op lijken zijn op Wikipedia ongewenst, mede omdat wij niet kunnen nagaan wat het mandaat van de betreffende gebruiker is. Ik zal daarom de moderatoren verzoeken uw naam buiten gebruik te stellen. U kunt een nieuwe gebruikersnaam aanvragen op Wikipedia:Verzoek voor hernoeming van account.

Met vriendelijke groet — bertux 14 jan 2018 12:33 (CET)[reageer]

Ik heb uw gebruikersnaam buiten gebruik genomen. Mocht u uw gebruikersnaam hebben laten aanpassen kunt u op dat moment een deblokkade aanvragen.Mbch331 (Overleg) 14 jan 2018 12:57 (CET)[reageer]