Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Helpi~nlwiki

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door 186.179.136.43 in het onderwerp Coaching
Hallo Helpi~nlwiki, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.888 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot (overleg) 17 aug 2013 18:40 (CEST)Reageren

Coaching[brontekst bewerken]

Dag Helpi! Hartelijk welkom op Wikipedia! Ik zie dat je graag had dat ik je coachte bij je eerste stappen op Wikipedia en dat wil ik met veel plezier doen Glimlach. Zit je met specifieke vragen? DimiTalen 24 aug 2013 15:42 (CEST)Reageren

Hallo coach, Is deze manier de communicatieroute? Ik zie geen andere weg ('reply', of zoiets). Maar nu waar het om gaat:

Er heeft rudimentaire info over Effendi Ketwaru (senior) op wiki gestaan. Omdat ik bevriend ben met twee van zijn kinderen en ook muzieklessen heb gevolgd op de naar hem vernoemde school, wilde ik de pagina over EK uitbreiden. Dat ging na wat 'trial and error' heel eenvoudig. Maar telkens werden mijn wijzigingen weer teruggedraaid.

Waarom worden mijn wijzigingen in eerste instantie opgeslagen en daarna weer verworpen?

Dank voor je antwoord, Helpi

___________________________________________________________________________________


Ik weet nog altijd niet of deze de juiste route is. Maar inmiddels is de pagina van Effendi Ketwaru (senior) wel gewijzigd zoals ik gewild heb. (Wat is het beleid hiervoor?) Alleen de foto ontbreekt omdat wiki een zakelijk emailadres eist. Ik wil in de toekomst een aantal pagina's over Suriname bewerken omdat er heel veel subjectieve informatie geplaatst is. Als je me hierbij wil coachen, stel ik dit heel erg op prijs.

Alvast bedankt. Helpi Helpi (overleg) 28 aug 2013 14:47 (CEST)Reageren

Dag Helpi! Sorry voor het late antwoord. Ja, dit is inderdaad de beste manier van overleggen Glimlach. Als je een vraag hebt voor mij - of als ik jouw antwoord hier (zoals nu gebeurd is) over het hoofd zou zien - mag je die ook altijd op mijn overlegpagina plaatsen.
Wat Effendi Ketwaru (senior) betreft: collega ErikvanB maakte je wijzigingen ongedaan omdat ze niet overeen kwamen met de normen over opmaak, het gebruik van externe en interne links... Een goeie manier om jezelf daarmee vertrouwd te maken is de Wikipedia:Snelcursus. Probeer ook eens naar andere, bestaande artikelen te kijken en daarvan te leren. Het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk, maar het vraagt soms wat tijd in het begin.
Ik heb je artikel over Effendi Ketwaru laatst een beetje verbeterd, zodat je wijzigingen deze keer blijven staan zijn. Ik zal er straks nog eens een blik op werpen om te controleren of het toch volledig in orde is.
Foto's uploaden kan je via onze zusterwebsite Wikimedia Commons doen: meer bepaald hier. Eenmaal geüpload kan je je foto gewoon hier op Wikipedia invoegen. Let wel: alleen foto's die rechtenvrij zijn (geen auteursrechten) mogen geüpload worden. Het beleid over auteursrechten van foto's vind je hier.
Fijn dat je wilt bijdragen aan de artikelen over Suriname! Ik zal je met veel plezier bijstaan. Voel je steeds vrij om me vragen te stellen! Groetjes, DimiTalen 3 sep 2013 08:43 (CEST)Reageren


Dank voor je antwoord! 186.179.136.43 17 sep 2013 17:49 (CEST)Reageren

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[brontekst bewerken]

18 mrt 2015 05:17 (CET)

Gebruikersnaam gewijzigd[brontekst bewerken]

21 apr 2015 23:10 (CEST)