Overleg gebruiker:Thierryvanbever

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:IFDD BE)
Laatste reactie: 8 jaar geleden door IFDD BE

Beste IFDD BE,

Het door u aangemaakte artikel Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling (FIDO) heb ik ter beoordeling voorgelegd aan de gemeenschap. De reden is dat het, getuige uw gebruikersnaam, lijkt aangemaakt door iemand van de organisatie zelf. Dat is niet strikt verboden, maar het maakt wel dat de kans groter is dat het onderwerp niet voldoende relevant is voor een encyclopedie, of op niet neutrale wijze wordt beschreven. Zie deze lijst voor de 'nominatie' en eventuele discussie: Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150902. Uiterlijk over twee weken zal een moderator beslissen of het artikel behouden kan worden of dat het verwijderd wordt.

Verder wil ik u erop wijzen dat gebruikersnamen die overeenkomen met de naam van bedrijven of instellingen doorgaans niet toegestaan zijn (zie Wikipedia:Gebruikersnaam). U kunt een verzoek tot wijziging van uw gebruikersnaam indienen op Wikipedia:Verzoek voor hernoeming van account.

Wanneer u compensatie ontvangt voor het schrijven van deze artikelen, dient u dat ook aan te geven conform de gebruiksvoorwaarden, wmf:Terms of Use, kopje 4, onderaan ('Paid contributions without disclosure').

Ten laatste wil ik u erop wijzen dat het meestal niet wordt gewaardeerd wanneer mensen schrijven over zichzelf of over iets waar ze nauw bij betrokken zijn (hun werkgever, familie, etc.) De praktijk leert dat het voor die mensen doorgaans onmogelijk is op een neutrale manier daarover te schrijven, en in te schatten of het onderwerp relevant genoeg is voor opname in de encyclopedie.

Vriendelijke groet, Paul B (overleg) 2 sep 2015 15:01 (CEST)Reageren

:antwoord --IFDD BE (overleg) 2 sep 2015 15:19 (CEST) Bedankt voor de informatie. Ik ben nieuw in Wikipedia. Het is waar dat ik werkt voor de Federaal Instituut voor duurzaam ontwikkeling maar het idëe voor het pagina is niet om reclame te doen, maar beschrijven de historiek en de opdrachten van de Institute die het duurzaam ontwikkeling beheren in Belgie. Ik ben een ambtenaar en niet een firma. Zoals andere agentschappen (bvb andere FOD in Belgie, CIA, FBI, etc...) Als het is onmogelijk, heeft u advies om een goed pagina te doen? dank u bij voorbaatReageren