Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:IUFvanYzerlooy

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door Ciell in het onderwerp Immanuel van Yzerlooy
Welkom op Wikipedia!

Vanaf deze account of internetaansluiting zijn zojuist gegevens toegevoegd over uzelf, een vriend(in), familielid, docent, website, social media-account, huisdier, club of vereniging, of een ander onderwerp uit uw eigen omgeving. Wikipedia hanteert een open filosofie waarbij iedereen encyclopedische informatie kan toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Maar eigen informatie hoort daar niet bij; plaats deze liever op daarvoor wel geëigende plaatsen als een eigen of daarvoor bedoelde website, een blog of een sociaal netwerk. Zie deze tekst over wanneer iets of iemand wél hier thuishoort.

Wanneer u zichzelf als gebruiker wilt voorstellen aan medegebruikers, kan dat worden gedaan door u in te schrijven en dan de persoonlijke gebruikerspagina aan te maken. Let wel: ook hier geldt dat de inhoud relevant moet zijn voor de Wikipedia-webencyclopedie.

Bedenk tevens dat het niet de bedoeling is om hier de privacy te schenden van derden. Daarover is hier meer informatie te vinden. Meer informatie over hoe serieus bij te dragen staat hier: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.

Immanuel van Yzerlooy[brontekst bewerken]

Beste IUFvanYzerlooy, ter informatie en met betrekking tot dit artikel: dat is verwijderd, omdat de tekst ervan een rechtstreekse vertaling is van deze website. Daarmee was het mogelijk een auteursrechtenschending en dat is op Wikipedia niet de bedoeling. Letterlijk overnemen van teksten van andere websites is alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur of de rechthebbende. Bent u dat niet, dan zult u de tekst (liefst met bronvermelding) in uw eigen woorden moeten herschrijven. Indien u wel de auteur of rechthebbende bent, kunt u de tekst voor gebruik op Wikipedia vrijgeven. Meer informatie daarover vindt u hier.
Overigens is het niet zo, dat vrijgeven er automatisch toe zal leiden dat de tekst op Wikipedia zal worden geaccepteerd, omdat het onderwerp van het artikel voldoende relevant moet zijn voor opname in deze encyclopedie. Ook mag de tekst ervan niet promotioneel van aard zijn. Daarnaast moeten de inhoud en bewoordingen van het artikel voldoen aan de in dit verband op Wikipedia geldende conventies. Met vriendelijke groet, Wutsje 8 jan 2021 20:30 (CET)Reageren

Ik heb de pagina even beveiligd, want dit gaat niet goed zo. Je kunt hier reageren, of bijvoorbeeld op de Help:Helpdesk, maar 1) schrijven over jezelf is niet de bedoeling (zie WP:NIET) en 2) je kunt niet zomaar teksten van elders hier kopiëren en plakken. Ciell need me? ping me! 8 jan 2021 21:21 (CET)Reageren