Overleg gebruiker:JaapV

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 maanden geleden door Nlwikibots in het onderwerp Beoordelingsnominatie Berggebieden in Europa
Twee herders in West Mongolië praten bij onder het genot van een sigaret

Bijdragen aan bestaande artikelen[brontekst bewerken]

Mongolië[brontekst bewerken]

Mijn bijdrage aan het artikel over Mongolië bestond vooral uit het schrijven en toevoegen van de paragrafen over economie en maatschappelijke ontwikkeling.

IJsland[brontekst bewerken]

Mijn bijdrage aan de informatie over IJsland bestond uit het schrijven van artikelen over Þórsmörk en Landmannalaugar.

Start van nieuwe artikelen[brontekst bewerken]

Bergwandelen in Europa[brontekst bewerken]

In mei 2007 ben ik een artikel over Bergwandelen in Europa begonnen. Het heeft uiteraard een andere opzet dan mijn eigen website over dit onderwerp. Het gaat niet zozeer om het publiceren en uitwisselen van praktische ervaringen maar om het systematisch op een rij zetten van de zaken die met deze tak van sport te maken hebben. Het is wel een uitgebreid terrein waar veel over te zeggen en te verzamelen valt, dus dit artikel kan nog veel verder uitgebreid worden en gelinkt naar verwante artikelen en thema's.

Graag ontvang ik van andere gebruikers reacties op mijn bijdragen.

Directe verwijdering van Berggebieden in Europa[brontekst bewerken]

Beste JaapV, welkom op Wikipedia. Ik heb uw/je artikel Berggebieden in Europa helaas (direct) moeten verwijderen, omdat het in de aanwezige vorm niet geschikt was voor Wikipedia.

Deze directe verwijdering heeft de volgende reden:

Meer informatie is na te lezen op Wikipedia:Vijf zuilen, een samenvatting van richtlijnen die het karakter van Wikipedia bepalen. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.

Met vriendelijke groeten,

Thieu1972 (overleg) 17 nov 2023 18:58 (CET)Reageren

Beoordelingsnominatie Berggebieden in Europa[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft een of meer artikelen die u hebt gestart, of waar u aan hebt gewerkt, genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Berggebieden in Europa.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20231117#Berggebieden in Europa en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 17 nov 2023 23:55 (CET)Reageren